12 september 2015 -- 9:51

Ah, noe sånt som elleve timers søvn… Det gjorde skikkelig godt! Og jeg sover så mye bedre nå som det er litt kjørligere i luften, love it! Jeg liker høsten. Det er ikke lenge igjen før marka viser seg på sitt aller beste. Rødt, oransje, gult, grønt, og alle nyanser mellom – det slår kun grønt, i mine øyne. Gleder meg til å både gå og ta bilder i de omgivelsene. Også er det jo en uke som er ekstra spesiell for min del i høst, og det er om én måned… Da er det regionsmesterskap i utstyrsfritt styrkeløft, og jeg tenker på det flere ganger om dagen (les: hele tiden). Gleder meg veldig!

De nye løfteskoene mine! Kan jeg gå så langt som å si at jeg elsker dem? Haha. Jeg har samme modell i en annen farge fra før av, men jeg synes disse er hakket over, for de er i mine favorittfarger: rød, svart og gull. Jeg tenkte jeg skulle fikse et eget innlegg om løftesko, litt sånn «her er mine, hvorfor og hvordan bruker jeg dem», hvis det er av interesse. Jeg har jo noen forskjellige modeller, med sine fordeler og ulemper.

Det er helt herlig hvordan nye treningsklær eller nytt treningstilbehør booster motivasjon og iver ekstra mye. Jeg sliter ikke med motivasjonen, for å si det mildt, men blir ekstra gira av disse nye skoene, har gått og smilt hver gang jeg har sett ned på dem på trening de siste par dagene. Hverdagslykke!

IMG_3761

IMG_3809

Denne helgen blir uvanlig rolig for min del, helt etter planen. Skal bare trene, slappe av, gå turer, lese, og kose meg. God helg til dere!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.