19 september 2015 -- 9:55

Komisk nok har jeg latt kameraet ligge den siste uken. Nå som jeg hadde ekstra tid til å ta litt bilder, ble det overskygget av at det tok så lang tid å fikse opp i hackingen. På snap er jeg derimot veldig aktiv noen dager (kkamillak). Og i dag er kameraet med meg igjen – både trening, skogstur og tacokveld står på planen. Og jeg har igjen sovet lenge: til over ni! Ville greier.

1

1) Det er stadig nye geotags å oppdage. Synes Oslo-hjertet er den perfekte geotag, her fra Jernbanetorget. 2) Dette har raskt blitt min nye greie: festlige sokker på trening. Hadde litt tid til overs en dag, og var ved noen butikker, så da fikk jeg den idéen. 3) Haha, klassisk!

2

1) En god trio, før trening. 2) Haha, jada! 3) Med ullfor, og så søte. Velkommen, høst!

3

1) Er dette den store sokkebloggen, eller? 2) Ro i sjelen. 3) Mer ro i sjelen. Senke skuldrene, puste dypt. Begynner å bli god til det, og det er så verdifullt for kroppen.

4

1) #livet 2) Turgåing blir det mye av, som alltid. 3) Bare litt klar for å løfte da.

5

1) Jeg tror kanskje jeg er fem år… 2 og 3) Haha, kakefredag på jobb! Jeg er ikke noe utpreget glad i selve kakedelen av en kake, men glasuren… Da snakker vi! At jeg ble kvalm og nesten gulpet kakefyll på trening noen timer senere, trenger vi ikke snakke om.

6

1) Hjelper noen herlige sjeler med å få stell på inntaket, og fy søren, så givende og gøy når de merker overskudd, trives med å ikke måtte følge noen plan slavisk og samtidig får de resultatene de ønsker. Love it! 2) JAAAAA!!! Åh, jeg skjønner det nesten ikke, men JAAAA! 3) Egg, paprika og kaffe – tre av mine favoritter.

7

1) Frontbøygøy! 2) Markert som favoritt på iPhonen. FOKUS, mestring. 3) I praksis.

8

1) Story of my life. Har så lyst på en egen! 2) På lovlig vis, selvsagt. 3) Kaching!

Apropos tidsavtaler, jeg får svinge meg rundt og fikse noe mat, før jeg setter i gang med den nevnte planen for dagen. Kameraet blir med, og jeg digger at jeg får blogget igjen, det er så hyggelig å kommunisere litt med/til dere. God helg til alle!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
  1. Sara sier:

    Ha en strålende dag, Kamilla!

  2. Det er så koselig og gøy å følge deg på snap 🙂 Håper helgen din er fin!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.