Hverdagsglede

Hei og god morgen til dere! Torsdag allerede, jeg tar det som et godt tegn at jeg føler ukene flyr unna. Det betyr vel at hverdagsgleden er på plass. Å trives med hverdagene sine er virkelig godt, jeg føler selv jeg har funnet en god flyt på det hele. Det er nok noe med at jeg er i et godt miljø på trening, og at kommunikasjon med nære og kjære har blitt såpass lett. Da kan man kombinere og veksle på litt, og samtidig få tid til “alt”, inkludert alenetid og det å slappe av. I hvert fall føler jeg det slik. Når kroppen i tillegg føles helt på topp, og jeg trives med rutinene mine, og har muligheten til å lære og utvikle meg på flere områder hver eneste dag… Totalen gir godfølelsen, og det er den jeg er ute etter.

Det er kanskje ikke så lett å vite hvordan man skal gå rundt med en generell godfølelse i kroppen, for det er individuelt hva som bringer glede og tilfredshet her i livet. Jeg tror det å føle seg vel i egen kropp er et svært godt grunnlag. Én ting er hvordan den ser ut, men jeg tenker hovedsakelig på hvordan den føles. Balansert næring, tilstrekkelig med bevegelse, og god søvnhygiene… Tre faktorer som spiller en svært stor rolle for livskvaliteten. Tenk litt over det – hvordan ønsker du å føle deg? Hvordan føler du deg nå? Se på differansen, og kanskje du kommer på noen små grep du kan ta for å komme nærmere der du vil være.

IMG_3436

Glad jente, svært fornøyd med tilværelsen.

God torsdag – ta gode valg, både kortsiktige og langsiktige.

4 kommentarer til “Hverdagsglede

 1. Eirin

  Åh, du er så fiiiin, Kamilla – hele deg ståler! Man kan se utenpå at du har det bra inni.
  Og som alltid, kloke ord fra deg. Men selv om jeg vet at du har rett, så føles det likevel veldig fjernt at jeg noensinne kommer til å få det sånn. At jeg kommer til å gå rundt med en generell godfølelse, og med balanse mellom de ulike delene av livet. Det er stor forskjell på hvordan jeg ønsker å ha det, og hvordan jeg faktisk har det, men jeg står ganske fast når det kommer til hva jeg faktisk kan gjøre med det.
  Uansett, det var ingen avhandling om meg selv jeg skulle skrive 🙂 Jeg ville bare fortelle deg hvor flott du ser ut – og – kan ikke unngå å kommentere på den fantastiske utsikten. Er Oslo(<3)-jente selv, og det kribler i magen av glede over alle de fine Oslobildene du legger ut her og på instagram, spesielt siden jeg ikke lenger bor i Oslo.
  Klem!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Jeg blir så glad og varm av kommentarene fra deg! Tusen, tusen takk, Eirin. For at du leser her, for at du legger igjen ord, og for at du er en så godhjertet person.
   Dessverre er det ikke like lett for alle, og jeg kan (heldigvis) ikke forestille meg hvordan det er å føle det så tungt over tid. Jeg kan jo si at jeg tror det handler om de små tingene og knepene man kan gjøre for seg selv i hverdagen, men det er jo en sånn ting som er SÅ mye enklere å si for meg, enn det vil være å gjøre for en annen. Jeg håper du ser lysere tider i møte, for mitt inntrykk av deg er at du fortjener godhet og ro i kroppen 🙂
   Oslo <3 Jeg elsker denne byen! Så det er bare hyggelig å kunne dele litt herfra, til både eksisterende og nye Oslosjeler 😉
   Ah, kan du ikke si i fra hvis det er noe jeg kan gjøre for deg? Send meg en e-post hvis du vil prate, okei? 🙂 GOD HELG! Stor klem <3

   Svar
 2. Silje

  Kjenner meg så igjen, tiden flyr virkelig avgårde. Har vært i Bergen i en knapp måned, og rukket så mye at det føles som et halvt år. Føler meg heldig som kan fylle dagene mine med akkurat det jeg vil, og at selv det som er hardt arbeid føles gøy. Har langt på vei funnet den balansen, og de rutinene som gjør at ting ruller på av seg selv, det eneste som mangler er søvnhygienen. Det skal jeg gjøre noe med akkurat nå, og lukke igjen macen i stedet for å lese ferdig resten av bloglovin 😀

  håper du får en fin helg!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   LIKER, liker, liker! Jeg har inntrykk av at livet faller på plass for deg, og jeg nyter å observere det. Du virker som en som fortjener så mye glede og godhet 😀

   God helg, Silje! Håper du fikk sove godt 😉 Og takk for at du er så god mot meg!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *