4 august 2015 -- 7:00

Vi var veldig heldige med været på lørdag. Det var meldt yr og regn, men vi hadde oppholdsvær hele turen. Da vi var kommet ned på parkeringsplassen, og skulle starte kjøreturen hjemover, begynte det å hølje ned. Snakk om god timing! Først tenkte jeg at jeg skulle ønske det var mer sol underveis, men da vi satte i gang trakk jeg tilbake den tanken, for med sol hadde vi nok svettet bort!

1

På det nederste skiltet kan dere se turen. Ca. 11 km hver vei, med nesten all stigning de første fire km. Vi ble greit svette der, for å si det sånn. Stien er svært godt tilrettelagt for oss turglade. Over tregrensa varierte det mellom gjørme, snø og bar sti.

2

3

4

5

6

Sjokomelk – ikke rett fra kilden, haha. Det var ikke bare-bare å oppdrive sjokomelk uten vanlig mengde laktose, og UltiMoo var ikke å se. Da vi først fant den vi var ute etter var det kun 1 liters-kartonger, så da delte vi den like gjerne mellom to av oss, derav den komiske flasken.

7

 

8

 

9

Trolltunga, i sin skjønne prakt.

10

11

12

13

Ikke hver dag jeg spiser lunsj til slik utsikt, gitt…

14

Dag hadde kjøpt med sjokolade, og det kunne ikke passet bedre med slagordet «et lite stykke Norge»

15

16

17

Ah, for en fin tur! Har selvsagt drøssevis med flere bilder, så det er godt mulig det kommer flere etterhvert. Nå er jeg gira på flere fjellturer. Naturen er fantastisk! Norge er fantastisk!

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. June sier:

  Herregud så nydelig! Får lyst til å gå der selv, men må kanskje bli i litt bedre form først, haha!

 2. G sier:

  Så utrolig fine bilder! Ser ut
  Som dere hadde en knalltur!
  Er det noen grunn til at du drikker sjokomelk uten normal mengde laktose?:-) intolerant?

  Ha en fin uke videre spreke Kamilla! Jeg skal bli flinkere legge igjen et ord her igjen, har bare tatt litt ferie den blogglesingen min ?☺️

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk! Det hadde vi 😀
   Njeh, begynte å reagere en del på det i våres/tidlig sommer, så har bare en liten semilaktosefri periode. Prøver å innføre det igjen om litt. Fikk i meg litt ville mengder laktose over noen måneder, så sikkert bare litt overbelastning i tarmen, eller noe i den duren 😉 Satser på at det stabiliserer seg!

   Og du, jeg setter veldig pris på kommentarene dine, så ikke tenk på at det ikke alltid blir så hyppig – bare at du er innom er hyggelig i seg selv, så blir kommentarene en stor bonus 🙂 Håper du får en fin uke videre selv!

   • G sier:

    Kan godt forstå kroppen kan få mye laktose i perioder ja, så mye godt som inneholder laktose da gitt!! Glad jeg ikke reagerer på det (enda) hvertfall, får holde med gluten ? takk for at du alltid tar deg tid til å svare på kommentarer, da er det også så mye triveligere legge igjen et ord ? og grattis me megapers i chins da! Jeg må grave frem treningsmotivasjonen nå når hverdagen er iferd med å ta til igjen og jeg skal igang med siste året med studie!
    Nyt resten av uka 🙂 klem

    • Kamilla K sier:

     Ja, haha, føler jeg nærmest levde på meieriprodukter i vinter og våres. Prøver å innføre det igjen snart, men det funker fint med laktosefrie produkter også, synes jeg. Himla dyrt bare, det er irriterende.
     Så hyggelig at du setter pris på det – jeg liker å ha kontakt med de som tar turen inn hit 🙂 Og tusen, tusen takk 😀 Kjempegøy, er fornøyd! Lykke til med å grave frem motivasjonen din – tipper det går som en lek når du kjenner hvor glad kroppen din blir for det!
     Nyt resten av uken du og! Klem 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.