17 august 2015 -- 7:00

Ah, denne helgen har virkelig gjort godt for kropp og sjel. Jeg føler ikke jeg har gjort stort annet enn å trene, spise og nyte livet, men det var nøyaktig det jeg trengte, så da er det jo perfekt! Har riktignok gått et par turer, fått ryddet litt og vært med fintfolk, men jeg har fått slappet av i mange, mange timer på dagtid, og det begynner å bli en stund siden sist det skjedde. Flere måneder. Jeg er heldig som får være med på så mye artig, så da blir det lett til at jeg tenker «neste helg skal jeg roe ned» men så skjer det noe nytt da, og sånn går ukene og månedene. Men denne helgen prioriterte jeg å ha lite program, det kjennes som en god avgjørelse. Nå er jeg ferdigladet!

2

Jeg har til og med fått lest litt! Og løst kryssord! Ah, som jeg har kost meg. Har stort sett bodd på verandaen, hehe. Og altså, friske bringebær – blir det bedre?

3

4

I våres hadde jeg en fargeleggingsfase, til og med den har fått se dagens lys igjen nå.

5

Timene bare fyker av gårde når man sitter og fargelegger. Noe må man jo gjøre når man har halvsovet i en stol i flere timer, og gjerne vil ha litt farge på ryggen også, haha.

6

En knallfin sommerhelg i Oslo. Sol og varme!

7

Nå sitter jeg og nyter morgenkaffen, og skal straks komme meg på jobb. Håper dere har hatt en fin helg, og at dere er motiverte for å stelle i stand en god uke for dere selv. Make the most of it!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
  1. Amalie sier:

    Oj, hvor har du kjøpt fargeleggingsboka? 🙂

  2. G sier:

    Veldig avstressende med slik fargeblokk – jeg brukte det litt i forrige eksamensperiode, og den blir nok flittig brukt i år, med masteroppgave og alt! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.