29 august 2015 -- 17:48

Heihei og god lørdag til dere! Er helgen bra så langt? Det er min! Veldig fin faktisk. Jeg har hatt en så produktiv, sosial, aktiv og latterfylt lørdag. Og jeg tipper det kommer til å fortsette i de banene, for snart skal jeg komme meg av gårde igjen.

lordag

Snap: kkamillak. Altså, i dag var jeg i Bogstadveien fem minutter FØR butikkene åpnet. Ivrig shopper? Måtte sitte på en benk og vente, haha. Etter en vellykket (!) handletur var det bare å sprette koffeindrikken og rette snuten mot trening. Den pæredrikken der smaker for øvrig ganske vondt – kjøpe heldigvis bare én (i Sverige). Og ser dere «visdomsordet»? Seriøst. Ta det til dere, energivampyrer er det bare å kvitte seg med. MEN apropos energi, av den positive typen – treningen i dag gikk helt knall! Mer om løftingen i morgen, har litt å dele. På vei hjem tok jeg meg en questbar, i favorittsmaken. Cashewnøtter og kokos – NAM! Handlet en gave på veien, og etter litt mat bar det ut på tur langs Akerselva, veldig hyggelig. Nå er håret vasket, og jeg sitter her og nyter en kopp kaffe, før jeg skal dra på innflyttingsfest. Den vanskeligste oppgaven gjenstår: finne antrekk.

God helg!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.