28 august 2015 -- 7:26

Fredag! Denne uken har hatt noen skikkelige oppturer for min del, og jeg sitter igjen med en god følelse i kroppen. Og uken er ikke over enda! Helgeplanene er lagt, og jeg har troen på at totalen for uken blir helt knall. Sånne småting som at jeg har gjort klart morgendagens antrekk kvelden før, og hatt matpakker stående klart i kjøleskapet bidrar til at hverdagen glir lettere, og jo mindre stressfølelse man går rundt med, jo bedre føler man seg gjerne. Vinn! Bra start på høsten, dette her. Selv om den første høstmåneden ikke starter før til uken, men dere skjønner tegninga. Det er litt som med mandager, da tenker jeg at man legger grunnlaget for uken. Tar man gode valg, så har man satt en bra standard. Med andre ord: jeg tror høsthverdagene blir veldig bra, og jeg skal gå inn for å ha grunn til å beholde den troen.

Treningen går også kjempebra, og det betyr mye for meg. Neste stevne nærmer seg, og nå skal formen tilspisses – noe jeg synes er veldig spennende! Gleder meg til å se programmet for det, og ikke minst kjenne hvordan kroppen reagerer. Kropp er virkelig fascinerende, synes jeg!

IMG_3283

Da gjenstår det bare å ønske dere god helg, før jeg retter snuten mot jobb. Dette blir en bra dag. Solen skinner, neglelakken er på, og i det hele tatt. God helg!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Ida sier:

    Motiverende og blide Kamilla!;)
    Jeg lurer forresten på hvor du jobber, eller hvilken type jobb du har?
    Ha en strålende fredag og helg videre!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.