3 august 2015 -- 7:00

For en herlig helg! Jeg har ledd mye, vært mye ute i naturen, beveget meg mye, vært med gode venner, og rett og slett kost meg fra start til slutt. På fredag freste vi i vei til Røldal, der vi koste oss med taco, før vi la oss i tidenes beste senger (tror faktisk det er den beste sengen jeg noen gang har ligget i). 05:15 var det opp og stå, for å pakke sakene, og dra til Skjeggedal. Trolltunga sto for tur. Jeg har drøssevis med flotte bilder å vise dere, men vi kjører på med de i morgen, så jeg rekker å dra på jobb i dag. En smakebit:

IMG_2644

Der satt jeg godt, gitt. Åh, gjett om jeg koste meg på turen – Norge er noe for seg selv.

August er i gang, og det er mandag! Jeg vet ikke med dere, men jeg er klar for å gjøre dette til en gledesfylt og mestringsfylt måned. Motivert! God uke til dere, gjør den bra!

Av Kamilla | 11 Kommentarer »
 1. Vilde sier:

  Kjempefint! Var det mye folk? Har lyst til å gå der, men liker ikke å gå oppå folk.

  • Kamilla K sier:

   Vi gikk relativt tidlig, så da vi gikk oppover var vi stort sett alene 🙂 Men det var tydeligvis en del som startet mellom 10 og 14, så da vi gikk nedover møtte vi flere. Turen er jo såpass lang og noe krevende, så det er heldigvis ikke like mange mennesker som på for eksempel Gaustatoppen og Preikestolen. Jeg er knallfornøyd med vår tur i hvert fall 🙂

 2. Maja sier:

  Åååååh, jeg vil også gå Trolltunga! OG Preikestolen! OG Kjeragbolten! OG Besseggen! Og Gaustatoppen på nytt!! Har fått fullstendig fjellfeber etter en uke med toppturer i Valdres i sommer. <3 Ser i alle fall ut som dere hadde en herlig tur opp, og gleder meg til å se/høre mer om turen deres. 😀

  • Kamilla K sier:

   Hahahaha sånn der holder jeg også på! Listen blir bare lengre hele tiden 😛 😀 Jeg vil også gå Gaustatoppen på nytt, i annet vær, og på en dag uten så mange folk! 😉

   • Maja sier:

    Kan forsåvidt også anbefale en tur over Romsdalseggen om du noen gang er i nærheten, bare for å gjøre listen din enda litt større. ? Utrolig spektakulære utsikter, og veldig morsom type fjelltur!

    • Kamilla K sier:

     Takk for tips! Gjør absolutt ingenting om listen blir større, hvis det er flotte steder som føres opp. Så lenge jeg får fin utsikt 😀

 3. Silje sier:

  Åh, fantastisk 😀 nå gleder jeg meg bare enda mer til jeg skal gå turen senere i august!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.