14 juli 2015 -- 19:22

Det er TI dager til jeg har bursdag! Jeg har selvsagt startet å feire allerede, dvs jeg bare går rundt og er glad for at jeg snart har bursdag. Jeg er ikke av typen som arrangerer en stor fest eller gjør noe særlig ut av det, men jeg liker å SI det. Holder i massevis! Noen synes det er så leit å ha bursdag, for de blir så gamle og blablabla. Tuller du med meg? Å bli ett år eldre betyr at jeg har fått enda et år på denne kloden! Ganske så fantastisk, spør du meg! Håper på mange flere, for jeg har sansen for dette opplegget. Dere vet: livet.

Noe jeg også har fått sansen for er å lage iskaffe. Jeg blir nesten flau over hvor mye jeg tenker på iskaffe om dagen. Jeg tar bare kaffe, melk, stevia og isbiter i et glass (jeg har sånn gjennomsiktig «kald-drikke-reisekopp» med sugerør) og nyyyyter. Enkelt og godt! Skål!

IMG_2080

Hoppende glad, det er ingen dum tilstand å være i! Håper dere har det like fint! Og så artig at flere av dere ville følge meg på snapchat. Følg gjerne på kkamillak.

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Marte sier:

  Dette var et ordentlig herlig innlegg, Kamilla! Elsker innstillingen og digger digresjonen din til iskaffe – store + små gleder = livsglede 🙂
  Hoppende glad er absolutt ingen dum tilstand å være i. Kun 9 dager igjen nå, tiden flyr! Håper uken din fortsetter i det samme gode sporet 🙂

 2. Gro sier:

  Jeg er så glad jeg har kommet over bloggen din! For en stor inspirasjon du er! Fantastisk å se noen som ikke holder på med dietter som gjør livet vanskelig. Jeg skal selv forandre livsstil og gå ned noen kilo, tror mye er gjort med riktig kosthold og bevegelse i hverdagen. Hva tenker du om det å gå/jogge og evnt dra på gruppetimer med styrke på treningssenter? Vil det være «nok»? I tillegg til riktig kosthold selvfølgelig.

  Hilsen ny, fast leser! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Så utrolig hyggelig av deg – tusen takk! 🙂
   Jeg er veldig for livsglede og livsnyting, både kortsiktig og langsiktig. Jeg tenker at all form for aktivitet er bra, og variasjon er gull! Gjør ting du synes jeg artig, for min del er det helt klart vektene og gåturer som er greia, men det er jo så mange former å velge fra: sykling, svømming, løpe, ellipsemaskin (jeg elsket denne før), gruppetimer, boksing, dansing, og drøssevis med mer! Gruppetimer og turer er «nok» om du synes det er nok. Vil du ned noen kilo er det energibalansen som avgjør, og da høres det fornuftig ut med slik trening og et godt kosthold 🙂 Ha tålmodighet, så skal du se fremgangsmåten din vil gi resultater! Lykke til, og bare bruk meg hvis det er noe jeg kan bidra med! 🙂

 3. Gro sier:

  Takk for svar og god hjelp! 🙂 Så fint at du tenker sånn, det er jo det man synes er gøy som gjør at man forsetter – og dermed får resultater. Jeg har alltid hata styrketrening dessverre. Jeg orker ikke å binde meg til treningsrutiner som faktisk ikke blir noen rutine, nettopp fordi jeg egentlig ikke liker det jeg gjør godt nok. Mange bloggere som mener man måå trene sånn og sånn, men det viktgste for langvarige resultater er kontinuerligtet, tenker nå jeg 🙂 Nå skal jeg trene det jeg synes er gøy, og setter stor pris på at jeg kan få råd av deg. Trenger nok absolutt det 🙂

  • Kamilla K sier:

   LIKER holdningen, og jeg tror du vinner mye på å ha den! Én ting er ikke riktig for alle, men å finne noe som gir en selv glede mener jeg bør være fokus 🙂 Det beste treningsrutinen er den du klarer å holde! Så får innholdet være opp til den enkelte. Jeg tenker at noe aktivitet er bedre enn ingen, og til syvende og sist skal du gjøre DEG SELV fornøyd! 🙂 Virker som du har bra fokus 😉

 4. Vilde sier:

  mmmm, iskaffe! Skal lages asap!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.