30 juli 2015 -- 7:34

kkamillak

1) Maridalsvannet i Oslo. 2) Parkglede. Solglede! 3) Bursdagsgave fra Alexander. Jeg fikk så utrolig mange fine gaver til bursdagen min, kommer ikke over det. 4) Friluftsshopping på G-max. 5) Knallgod kyllingsalat hos Burrito Project på Steen&Strøm. 6) Herlig bursdagskort fra Hilde og Dag. 7) Svett svettesen! 8) Ryddesøndag. 9) Jepp. 10) Proteinbar med koffein, trenger jeg si mer… 11) Kveldstur. 12) Selvutnevnt prinsesse. 13) Ikke alle var gira på selfie der… 14) Men det var de! 15) Det vil jeg! 16) Oslove<3

Snapmoroa fortsetter – følg meg gjerne på kkamillak – og ha en herlig torsdag!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Vilde sier:

    Du får se Ted 2! Like morsom som den forrige!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.