11 juli 2015 -- 8:49

1

1 og 2) Forrige helg hadde mamsi og papsi 35 (!) års bryllupsdag. 3) Parklivet! 4) Gymlivet. 5) Skogslivet. 6) Tur med broooooooor! 7) Karrieren er i gang. 8) Operert, operert. 9) Synes jeg kler den kronen… 10) T-banen suser av gårde. 11) Fistbump! 12) Proteiner, sa du? Tunfisk, egg og skyr. Restelunsjen sin det.

Mye skog, noe mat, og en hel haug tilfeldige ting: kkamillak

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Vilde sier:

  Nå følger jeg deg! Snapchat er gøy.

 2. Linn sier:

  Så gøy å se bilder fra hverdagen din! 🙂

  Synes også det er gøy å lese om treningen din! Hva var det som gjorde at du kom igang med styrkeløft egentlig? Og hvordan anbefaler du noen som er interessert å starte, hvis man er interessert i dette?:-) Har trent litt styrke, men er langt i fra «dreven»!

  I tillegg lurer jeg litt på det med kosthold – hvordan er det å få i seg nok mat når man trener så pass tungt og mye? Spiser du etter en kostplan, eller kun etter intuisjon? 🙂

  Litt knotete kommentar, men har ønsket å spørre deg om dette lenge nå! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Gøy at du synes det! 🙂
   Det hele startet med at jeg ble kontaktet for et par prøvetimer på Magnat, via bloggen, juli for to år siden. Så ble det med de timene, og det tok flere måneder før jeg vendte tilbake. Da hadde jeg noen timer til, og så i februar for halvannet år siden byttet jeg fra SATS til Magnat. Da ante jeg ikke hva styrkeløft var, men synes det var kult å trene i et litt proffere miljø. Over sommeren i fjor var det flere som oppfordret meg til å konkurrere, så da satte jeg meg litt inn i det, og rundt oktober bestemte jeg meg for å melde meg inn i en løfteklubb, signere antidopingkontrakt, og løse inn lisens. I desember deltok jeg på mitt første stevne! 🙂 Så det er min reise inn dit. Jeg vil absolutt anbefale deg å kontakte en klubb der du bor! Er du fra Oslo, eller hvor i landet befinner du deg? Jeg ELSKER at jeg har «funnet» styrkeløft, og nå vektløfting. Koser meg skikkelig med det, får mye glede fra de tingene!

   Jeg har ikke noe problem med maten, spiser for det meste ut i fra hva jeg føler behov for, og har en viss oversikt over proteininntak bare 🙂 Men altså, jeg har aldri hatt noe problem med å få i meg NOK mat, haha. Men er du i tvil ville jeg satt opp en liten oversikt over aktivitetsnivå og inntak, og sett om det er en grei balanse, sett i sammenheng med hva du ønsker å oppnå. Du må gjerne sende en e-post, hvis du ønsker det 🙂

   Håper du fikk svar på det du lurte på! Jeg synes bare det er artig å kunne bidra, så ikke nøl med å spørre om stort eller smått 😀
   Håper du får en fin og sterk sommer videre!

   • Linn sier:

    Tusen takk for så detaljert og utdypende svar!! 🙂 Fikk absolutt svar på det jeg lurte på!

    Jeg skal helt klart sjekke ut hvilke tilbud som finnes! Jeg holder til i Trondheimsområdet 🙂

    God sommer videre til deg også, og lykke til med treningen videre! 🙂

    • Kamilla K sier:

     Da vet jeg i hvert fall om KK67, det er en klubb som er kjent for godt miljø og dyktige mennesker 🙂 Håper virkelig du finner glede i løftingen, jeg er helt overveldet over hvor glad jeg har blitt i den! Og bare spør hvis det er noe mer jeg kan bidra med.
     Bra svaret var godt nok, og takk for lykkeønskinger. Kanskje vi ses på et stevne en gang?!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.