16 juli 2015 -- 18:04

I dag har Ingrid og jeg vært på Kolsåstoppen! Rett og slett vært utenbys, haha. Ikke spesielt lang tur, men veldig hyggelig og med herlig utsikt på toppen.

Først måtte jeg bare få se på Farmers Gym, noe jeg har hatt lyst til lenge. Har sett så mange bilder derfra, så det var artig å se det med egne øyne. For et herlig konsept! Jeg har så lyst til å trene på et utendørs vektløftergym (altså for olympisk vektløfting: rykk og støt). En dag.

1

Etter en liten titt der tok vi beina fatt og vandret oppover.

11

Ah, så mange herlige turer vi har gått sammen. Og flere skal det bli!

Deilig turvær; opphold, uten at det var stekende sol underveis. Ja til flere slike dager!

I følge yr er det mye finvær i vente, jeg håper det stemmer! Vet ikke om dere har fått det med dere, men jeg er sånn passe glad i å nyte livet nemlig… Haha. Håper dere gjør det samme!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
 1. Daniel sier:

  Hei Kamilla!

  Imponert av treningen din….startet selv i år med full kropp inkl baseløftene. Leste et eldre innlegg her oppvarming før løft. Jeg pleier som du gjorde før mølle/roing etc. Nå litt hoftetøying og squat to stand.

  Hvem bruker du nå, og hvem vil du anbefale på Magnat for å lære mer om basløft teknikk og oppvarmingteknikk?

  Mvh

  • Kamilla K sier:

   Hei!
   Takk for det, har det gøy med løftingen 🙂 Høres ut som en god utvikling av oppvarmingsrutiner, mer spesifikk for selve økten.
   Jeg følger program fra Fredrik, det har jeg gjort helt siden jeg startet på Magnat – det har vært et givende samarbeid, har blitt sterkere enn jeg noen gang så for meg 🙂 Og stekere skal jeg bli! 😀 Ellers tenker jeg på Atle Bakken når du nevner de spesifikke tingene der, han har solid utdannelse, er god i anatomi og fysiologi, har kunnskap om skader, og er meget god på å gi forståelig teknisk feedback. Han trener fornuftig selv, og er en veldig ålreit fyr. Kult om du skal på Magnat!

   God helg videre!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.