19 juli 2015 -- 8:31

Herlig lørdagslatte på Bergshaven på Tjuvholmen, før trening i går. Bildene snakker for seg selv. Sommer, sol, vind ved havet, få mennesker i hovedstaden, og nytetilstander over hele linja.

I går rakk jeg faktisk å begynne ryddingen av treningsklær, så nå skal jeg fortsette på det… Vel, snart. Kaffe og kryssord først. Senere skal jeg trene, og så får vi se hva dagen bringer. Blir det sol skal jeg i hvert fall være utendørs, kanskje vi skal kjøpe bær og slå oss ned i parken etter trening… Tiden vil vise! Nyt søndagen deres!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Åshild sier:

    Nydelig bilder, og veldig nydelig jakka! Kan eg spørra kor du har kjøpt den? 🙂 God veka i vente!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.