22 juli 2015 -- 6:54

Med fare for å gjenta meg selv til det kjedsommelige: kjære vene, så fyldige dager jeg har for tiden! Jeg begynner å kjenne at det faktisk tar innpå meg, nå har det gått i ett i ukesvis. Men jeg har det jo så gøy også, så det er fristende å bare kjøre på hele tiden. Heldigvis har jeg vett nok til å ikke gjøre det. Tror jeg.

Vel, i går var jeg på jobb, og så dro jeg for å drikke kaffe med Kristin. Vi skulle egentlig gå tur, men værgudene tøyset med oss, så løsningen ble heller kaffe og trening. God deal!

Alt blir morsommere å drikke med sugerør. Også kaffe. Sånn er det bare.

Kaffe og frukt (eple eller banan) er obligatorisk før hver treningsøkt for meg.

I går var det rykk fra blokk, støtkompleks, frontbøy og roing som sto på planen. Siste uken på dette programmet nå, spent på hvordan styrken ligger an – blir gøy å teste! Føles i hvert fall veldig bra, og det i seg selv er jo helt topp!

9

Gjett hvor mange ganger jeg har dratt spøk om at jeg har en «fan»…

10

11

Eleiko. Ingen over, ingen ved siden av.

I dag har jeg tatt meg fri, og dagen skal brukes på å gå tur til Gaustatoppen. Gleder meg!

Sender gode og varme tanker til alle i dag. En ekstra til Synne, håper du hviler i fred.

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Linn sier:

    Fine, og gledesspredende du! Håper du får en fin helg, når den tid kommer 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.