24 juli 2015 -- 7:30

Jeg skal vise dere bilder fra den flotte turen opp på Gaustatoppen, men det får bli en annen dag, for i dag har jeg bursdaaaaaaag, og jeg skal bruke dagen på å feire meg selv! Skal først trene på favorittlekeplassen, og så blir det en tur til Sverige med fine folk. Nei, aller først skal jeg åpne gaver. Og drikke kaffe. Hvis dere vil feire meg, oppfordrer jeg til å spise softis, gå turer i skogen, og nyyyyyyyte tilværelsen! GOD HELG!

Apropos Gaustatoppen og min bursdag. Jeg fikk bursdagsgave på toppen – snakk om å ha tidenes turfølge! Innholdet var over all forventing, jeg er så takknemlig! Åh, bursdag! Jeg har teken på dette.

birthdaygirl

 

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
  1. Sara sier:

    Gratulerer så mye med dagen, gledesspreder! 🙂

  2. Tina sier:

    Gratulerer med dagen! 🙂

  3. Thea sier:

    Gratulerer såå mye med dagen! 😀 Håper det var, og fortsatt er, en knallbra dag!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.