18 juni 2015 -- 22:12

Jeg tenkte at så fort jeg fikk levert eksamen, ville dagene bli ganske rolige. Aner ikke hvordan jeg fikk det til å stemme, for denne uken har det vært fullt opp i kalenderen igjen. Jeg er så heldig at de tingene som står ført opp, er ting jeg liker å drive med, så det er absolutt ikke ment som klaging, bare litt undring fra min side. Jeg føler jo tiden min i stor grad har gått med til skole, og nå som den faktoren er borte, føler jeg likevel ikke at så mye har forandret seg. Det kommer vel!

Noe som i hvert fall er helt sikkert er at jeg digger hvor varmt det har blitt! Mitt yndlingsplagg er shorts, og det har vært flere shortsvennlige dager de siste ukene. Gleder meg til flere! Er vel på tide å dra sommerkjolene frem fra bakerst i skapet og. Ah, deilige sol.

0

Går gjennom Frognerparken stort sett hver dag, hjem fra trening. Deilig grønn lunge.

1

Jeg har vokst opp med en (langt) over gjennomsnittet kaffeinteressert far, men ikke vært så kresen på det selv. Før nå. Det er så mye vond kaffe som lages! Og det er så irriterende å ha blitt kresen på det. På jobben for eksempel, kan jeg ta så mye kaffe jeg bare ønsker. Før drakk jeg den uten å nøle. Nå som jeg har vært så (u)heldig å drikke mye god kaffe, kjenner jeg jo at den jeg kan ta smaker… mindre godt. Og på Espresso House, rett ved siden av jobben, synes jeg de har god kaffe, men den koster jo en liten formue! De spennende i-landsproblemer – og jeg er ikke på langt nær så kresen som enkelte andre.

2

Livet som vektløfter går så det suser! Er så herlig at jeg blir bedre i den vektbaserte idretten jeg ikke konkurrerer i. Det vil si, jeg heller mot å konkurrere i det og da, når jeg først begynner å få bedre dreisen på det. Her: pers i rykk. Olympisk vektløfting er gøy!

3

Kveldstur med en venninne og hennes lille firbeinte. Han er så myk! Firbeinte venner er noe for seg selv.

4

Her er altså mitt lille favoritthjørne i verden. Det løfteeventyret jeg har vært gjennom det siste året… Mer enn jeg klarer å begripe! Spent og gira på fortsettelsen.

5

Pers i støt, fra tidligere i dag! Hvis jeg bare kan lære meg å faktisk ta i, og være eksplosiv, tror jeg sannelig jeg kan bli god i vektløfting. Øve, øve, øve! Som med så mye annet, synes jeg det er noe motiverende ved å tenke «hadde det vært enkelt, hadde alle gjort det». Gir man seg, kommer man i hvert fall ikke videre med det! Tåmodighet og kontinuitet…

Vel, da får jeg ta kvelden. Siste dag på jobb i morgen, wæ! Dvs. på den jobben. Har jo annen jobb og… I samme bygg… Haha! God natt da, dere!

(All denne bablingen bekrefter at jeg burde ta kvelden NÅ, haha!)

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. Det er fordelen og ulemper å vokse opp i et kaffe-interessert hjem, når man har startet i den gode ende, så er det ikke gøy å skulle drikke alt det dårlige som serveres rundt omkring.

    Håper du har hatt en god helg, søte K 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.