9 juni 2015 -- 8:26

Heihei! Jeg sitter her og venter på at min siste eksamen skal bli publisert klokken ni, så frem til da går det i kaffe, aviser, feelgood-musikk og blogg. Den siste tiden har hodet gått i spinn, det har blitt litt tubulens i en vennegjeng, og sånt liker jeg meget dårlig. Men av sånt lærer man mye, både om de rundt seg og seg selv. Så når den verste byrden er over, tenker jeg at det gjelder å holde fokus på hvordan en kan utvikle seg fra situasjonen, hva en har lært, og ikke minst hvordan veien blir fremover. Og selvsagt prøve å snu noe av den energien til å fokusere på alt det andre som er bra i livet. «Man lærer så lenge man lever» heter det jo. Vel, glem ikke å lære, men glem heller ikke å leve.

Har ikke helt blitt enig med meg selv om snaps er noe å legge ut her, men vi kjører på for i dag. Synes jo egentlig det er litt gøy. Må huske å lagre bildene etter jeg har satt på tekst, det er gjerne da humoren kommer frem, haha.

1

1) Cowfie på Bygdøy. 2) Klar for å være bryllupsfotograf. 3) Hjemmeeksamen. 4) Litt «lett» fredagsbøy på skolen/jobben. 5) Haha! 6) Takterrassen på skolen/jobben. 7) Espresso House. Kaffekjærlighet. 8) Gladlaks etter en sterk treningsøkt! 9) Kaffetid med Alexander.

2

1) Helhvitt antrekk – sommertegn! 2) Løfteglede. 3) Levert-eksamen-ansiktet. 4) Tur! (Nesten) ingen dag uten. 5) Pulled pork, søtpotetfries, mais og øl. Digg fredagsmiddag. 6) Nytt treningsprogram, målet er å bli sterkere, flinkere, tøffere, bedre. 7) Dag og jeg har funnet opp kruttet på nytt, for å si det sånn. 8) Fredeligste stedet. 9) Jeansene jeg har flyttet inn i. Modell «LISA» fra Gina Tricot.

En halvtime igjen. Jeg får vel løse litt kryssord så lenge. God tirsdag, fintfolk!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.