10 juni 2015 -- 21:07

Jeg startet dagen i dag med noen intense timer foran skjermen, og så var det tid for pause. Og det finnes vel ikke noe bedre sted for pause fra skjerm, bøker, notater og egentlig alt, enn marka? Tror ikke det, gitt. Heldigvis er vi flere som deler den oppfatningen. Hilde, voffs og jeg slang oss i bilen og brummet av gårde innover Maridalen.

Jeg fikk bestemme turmål, og valget falt på Gaupekollen. «Fikk bestemme» faktisk, jeg bare bestemte jeg, men Hilde sa det var et godt forslag, og voffsen er med på alt. Turen er ikke så lang i km, men den er nokså bratt. På turbeskrivelsen jeg har lagret på telefonen, kopiert fra en eller annen guide, står det jo faktisk at man skal klatre. Det blir å ta i, men det er i hvert fall grei stigning, så både puls og svetteproduksjon settes i sving. Det tok ikke lang tid før vi angret på at vi ikke hadde tatt på shorts.

1

3

4

5

6

7

Nydelige Oslo! (Drømmen er at noen hogger ned det treet der…)

8

Ca. 2/3 av Oslo består av skog og vann. Fra Gaupekollen ser man såvidt det folk flest tenker på når de hører «Oslo». Vi møtte faktisk en gammel mann med hund helt i starten av turen, men ellers gikk vi i vår egen verden.

9

10

11

OM vi har blitt gode på å ta hoppebilder! Haha, Zico bare «hva driver dere med???»

12

Så trasket vi ned igjen. Gleder meg til å gå tilbake! Men i kjent stil har jeg allerede bestemt hvor neste tur skal gå, og det blir en annen topp. Ah, marka.

Håper dere har det fint, og at dere har like deilig vær som i Oslo. God kveld!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. AmalieS sier:

    Oh myy, hvordan finner du alle disse stedene?? Jeg foreslår at du lager en liten tur-guide for Oslomarka 😀 …med steder man kommer seg til kollektivt! Det hadde vært kjekt 🙂

    • Kamilla K sier:

      Ser steder på kartet, og googler hvordan man kommer seg dit 😀 Turene jeg har lagt ut i den gamle markaguiden er steder man kan komme seg til med kollektivt. Og det går buss til Skar, der vi parkerte, så det skal gå fint. Skal fikse oppdatert markaguide, må bare bli ferdig med eksamen 😀 Kult at det slår an med markatips!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.