29 juni 2015 -- 7:00

Hei og god mandag! Ny uke, men la oss først ta noen minutter til å tenke over hvor flott den forrige uken var. Jeg koste meg skikkelig på ferie i Fredrikstad! Herlige folk, deilig mat, flott vær, og avkobling på høyt nivå. Jeg har til og med vært med på mitt første vektløfterstevne, så nå har jeg altså konkurrert i en annen idrett enn styrkeløft. Kunne definitivt gått bedre, men det var artig likevel, og ikke minst er jeg gira på å utvikle meg på den fronten i tillegg.

Vi har sovet, drukket kaffe, solt oss, trent, grillet, sett på Modern Family, pratet, og tatt noen dype pust for å nyte tilværelsen. Jeg følger vanligvis ganske godt med på nyheter, og synes det er en god egenskap. Denne uken har jeg ikke vært innom en eneste nettavis, eller bladd i en papiravis. Og det har vært så deilig å bare føle fred og ro. Leve i sin egen lille boble. Godhetens boble. Har tatt en oppdatering nå, og ser jo at virkeligheten er ganske annerledes, men det gjorde godt så lenge det varte.

fredrikstadferie

1) Husets katt. Myk, vennlig og god. 2) Her lå vi, og verden sto stille. 3) En liten regnskur på vei hjem fra butikken, og vi ble vitner til dobbel regnbue! 4) Fordelen med å feriere med folk som også konkurrerer i løfteidretter: man får trent så mye man ønsker! Gøy å dele en slik interesse. Her: 160 kg markløft (og et par landslagsløftere + Fredrik i bakgrunnen). 5) KAFFE. Dagens første kopp – finnes det noe bedre? 6) Utsikten mens jeg nøt morgenkaffen… Katt og natur.

Da er bare å komme seg på jobb! Nye utfordringer venter, jeg er klar. Og nå er det straks juli, har dere sett på maken? Tiden flyr, og i juli har jeg bursdag. God uke, fintfolk!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
 1. Marte sier:

  Heerlig lesning, Kamilla! Du stråler! 😀
  Man trenger noen slike pauser i blant. «Rømme» litt fra virkeligheten og leve litt i nuet. Lade batteriene og bare nyte. I godhetens boble, som du så fint sa det (den likte jeg!) Det er viktig å klare og koble litt av! 🙂

  Stå på, jobb med utfordringene og mot nye mål, kos deg og nyt dagene! 😀

  • Kamilla K sier:

   Først og fremst: jeg ser friluftsgleder-adresse her, har lagret, for å sjekke ut når jeg er hjemme i kveld 😀 Wiiii! Dette lover bra!
   Og tusen, tusen takk for herlige ord! 😀
   Ja, det er virkelig gull verdt å koble av, bare leve i sin egen boble litt. Tenkte ikke over at resten av verden eksisterte, og det gjorde godt.
   Nyt dagene, du og! Sommerklem til deg, Marte <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.