5 mai 2015 -- 21:10

Hei, dere! Nå har jeg fått senket skuldrene litt, og er tilbake i mitt eget hode. Føles godt! Et slikt stevne tar selvsagt fysiske krefter, men kjære vene, som det krever mentale krefter også. Både i forkant, underveis og i ettertid. Da synes jeg det er GULL verdt å skrive. Før lagret jeg et nytt dokument på macen for hver gang jeg hadde noe på hjertet, men nå plotter jeg alt inn i samme fil. Et langt og følelsesladet dokument. Et fint sted for tankelette, og det er helt fascinerende hvor mye ting slipper fra hodet så fort man bare har formulert setningene og fått det ut på en eller annen måte.

Nå er jeg virkelig gira på å bli bedre, flinkere, sterkere og tøffere. Spennende tider i vente. Jeg har sett meg ut neste stevne om noen måneder, jeg har satt meg mål, og nå skal det brukes et par uker på å finne ut hvordan veien dit skal se ut. Styrkeløft (knebøy, benkpress, markløft) er fortsatt hovedprioritet, samtidig som jeg leker meg med å bli bedre i vektløfting (rykk og støt) på siden. Min versjon av å få i pose og sekk. Mest av ALT er jeg helt ufattelig glad for at kroppen min samarbeider så godt som den gjør. Jeg får tårer i øynene bare jeg kjenner på det. At jeg får gjøre det jeg ønsker, uten vondter. Bank i bordet. Med så høyt treningsvolum og intensitet er ikke det noen selvfølge. Men dere vet jo hvordan jeg er – prøver å ta alle de forhåndsregler jeg kan, så jeg skal kunne drive med det som gir meg så mye. Men likevel. Jeg er så takknemlig for å være frisk. Som pappa har lært meg: «en frisk mann har tusen ønsker, en syk mann har bare ett.» Helse. Ta vare på seg selv.

En frisk og sunn kropp. Et hode som holder fokus på det gode. Jeg har det godt. Og jeg håper så inderlig at det er flere som føler det sånn der ute. Om dere ikke gjør det i dette øyeblikk – jeg håper dere får oppleve denne tilfredsheten i snar fremtid.

IMG_9385

Nå skal jeg skrive litt mer på en skoleoppgave. Kosthold og samfunn. Det er så spennende, og jeg blir mer og mer klar over at jeg ønsker å hjelpe mennesker med å få det bedre. Å bidra til at andre har det godt, det er en av de beste følelsene, synes jeg.

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. Thea sier:

  Jeey, Kamillemodus!

  Vet du, pappaen min sier akkurat det samme, og jeg minner meg på det selv når det trengs. Å ha en god helse er alfa omega, og er det en ting jeg er takknemlig for så er det at jeg er så frisk 🙂 En annen til er det med å ha det bra med seg selv, og være glad. Den siste tiden har jeg blitt så fort rørt, og glad på andres vegne. Ikke minst har jeg fått vondt på andres vegne. Det er så mange som fortjener noe mer, noe bedre, noe finere. Legger ved en link med en historie som virkelig rørte meg langt inn i hjertet, og viser hvor sterke mennesker kan være.
  http://www.politiforum.no/no/nyheter/2015/mai/Den+vanskelige+veien+mot+guttedrømmen.d25-T2tDKZd.ips

 2. Anette sier:

  Hei Kamilla. Fulgt bloggen din i flere år og du blir bare tøffere og tøffere. Du minne mæ stadig vekk på at man må gå ut av komfortsona for å få et bedre liv. Beundre dæ virkelig. Og som dæ har æ store plana (utfor komfortsona) 😀
  Håpe du får en flott dag 🙂

  • Kamilla K sier:

   Wow, for noen store og flotte ord. Takk! Nå minnet du meg på det selv 😀 Det er jo så sant, selv om det til tider er latterlig skummelt.
   Ha en fin uke videre – håper du har det bra!

 3. Kloke ord! Og vet du hva, jeg er så ufattelig glad for at mange jenter tar et oppgjør med f.eks kroppspress, de er lut lei, og alle sier det samme. Drit i hvordan jeg ser ut, jeg liker meg selv og jeg har en sunn og frisk kropp. Da tenker jeg at man har riktig fokus, hurra!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.