25 mai 2015 -- 7:00

Hei og god morgen til dere! Så vidt jeg vet er i dag siste helligdag før jul?! Jeg liker ikke når slikt faller på en mandag, men jeg får heller snike meg til mandagsfølelsen i morgen. Tenk å bare ta fra oss en mandag på den måten… Haha, forholdet mitt til mandager er noe for seg selv, og i dag er det jo åpenbart søndagsfølelse for alle penga.

Turen i går var riktig så fin. Vi turte ikke legge ut på en lang markatur, fordi det var meldt regn, men fikk oss en svett og god tur opp til Grefsenkollen. Det er flere veier opp dit, så vi gikk én opp, og en annen ned. Jeg liker å gå runder, fremfor å gå samme vei frem og tilbake. Sånn hvis noen lurte. Jeg vil igjen minne dere på markaguiden jeg lagde for snart to år siden. Jeg tror sannelig jeg skal publisere den igjen om litt. Legge til et par turer, og for å få den lenger frem i arkivet igjen. Har fått mange gode tilbakemeldinger på den i løpet av tiden den har ligget ute, så hvis den kan bidra til at flere bruker oslomarka er det gull! Noen bilder fra i går:

0

Tenk om disse kunne blomstret året rundt… Fineste trærne!

1

Oslo! Stort og lite på samme tid.

2

Obligatorisk hoppebilde!

3

Det morsomste er jo bildene før og etter selve hoppet. Sånn som her, da jeg landet fra det ene hoppet. Ser ut som det har klikka for meg, og at jeg står og flakser! Hahaha!

4

Regnet startet ikke før et par timer etter turen, og da var jeg godt i gang med eksamenslesing, klesvask, rydding og alt som hører søndagen til. Håper dere har en fin pinse!

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. Herlige deg! Fine bilder <3
    Jeg stemmer for flere søndager på mandager 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.