21 mai 2015 -- 9:25

Heiheihei! Det er bare å bite tennene sammen litt til: mengden skolearbeid jeg har gjort de siste dagene har nesten skremt meg. Men det er siste innspurt nå. Og ernæring, prestasjon, råvarekunnskap og helsearbeid er emner jeg finner svært interessante, det gjør saken ganske mye bedre. Likevel tar det jo tid, og kombinasjonen mindre tid og mer skolearbeid betyr dessverre lite blogging. Jobb og trening blir det selvsagt. Og på sikt vinner jeg forhåpentligvis på å prioritere slik, for jeg ønsker å blogge mer om helse, og da er det å ha en kunnskapsdatabase en ganske stor fordel, vil jeg si.

Hadde håpet å få dratt på hytta i helgen, men kabalen går ikke opp, så da blir det heller markatur som en erstatning. Krysser fingrene for at været holder seg, nå er det helt nydelig.

Vel, jeg får stupe ned i bøkene igjen. Lykke til, alle dere andre som sitter med eksamen, bacheloroppgave, masteroppgave eller generelt bare trenger en «lykke til»!

For å by på noe mer underholdene kan jeg jo dele en treningsfilm fra tirsdag.

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
  1. Heier på deg Kamilla! Du får til det meste du vil du, bare ikke den hytteturen i helgen da, så jeg har troen 😉 Ha fine dager <3

  2. Sara sier:

    Lykke til, til deg også, Kamilla 🙂

  3. Anette sier:

    Lykke til Kamilla 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.