3 mai 2015 -- 10:13

Jeg har tenkt til å skrive mer om helgen, men først vil jeg få den litt på avstand. Natten etter stevnedag byr på sånn ca. ingen søvn, og hodet jobber fortsatt i maks hastighet føler jeg, så jeg må bare roe hele systemet. MEN jeg vant min klasse, og fikk en total på 377,5 kg. Mindre enn planen, men jeg er likevel fornøyd med tallet. Stevnepers og nye regionsrekorder i knebøy, markløft og sammenlagt – en total på 12,5 kg mer enn stevnet i februar. Fra stevnet i desember til regionsmesterskapet i februar økte jeg totalen med 2,5 kg, så det er gøy å ta et større hopp nå. Og nå er jeg skikkelig gira og klar for å bli bedre, flinkere, sterkere og tøffere.

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Silje sier:

  Gratulerer igjen, det er mektig imponerende! Syns det er så kult at det går an å være såpass smart, flott, reflektert og supersterk på én gang, det er du et godt eksempel på 🙂

  • Kamilla K sier:

   TIDENES kommentar!!! Haha 😀 Love it! Tusen takk, Silje! For et kompliment! Eller veldig mange da. Åh, nå smiler jeg godt. TAKK!

 2. Astrid sier:

  Dette var kult, Kamilla!! Gratulerer så mye:D HURRA!

 3. Alexa sier:

  Gratulerer så mye, flinka!! 😀

 4. Må jo gratulere deg her også! Du er en stjerne <3 En sann inspirasjon!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.