18 mai 2015 -- 6:30

Hadde dere en fin dag i går? Håper det! Jeg var på skogstur, og må si det var å foretrekke fremfor tidligere år der det som har stått på agendaen har vært Aker Brygge, Solli plass, store folkemengder, glass etter glass med noe alkoholholdig, og egentlig bare stress. Alt til sin tid, eller hva? Hilde og jeg benyttet dagen til å gå sammen med to firbeinte, opp på Barlindåsen, i Lillomarka, her i Oslo. Et av de flotteste utsiktspunktene jeg vet om her i byen.

1

2

3

0

Haha, det var ikke bare-bare å ta gode hoppebilder når de to små trodde vi skulle leke, eller at pinnen til flagget skulle fanges. Men vi fikk mange gode, og en rekke med latterkrampemateriale. Slik det skal være.

5

6

Gode samtaler, godt selskap, deilig natur. En fin måte å hedre dette herlige landet på.

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Therese sier:

    Så deilig ut!
    Min 17.mai var fylt med familiehygge, mormor fylte 75 år 16.mai, så var alt i Tønsberg for å feire henne – og ble likegodt over til 17. 🙂 Følte meg nesten «gammel» som ikke feiret med champis og stress, haha!

  2. Fin feiring 🙂 Og hva er mer norskt enn en tur i skogen?

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.