11 mai 2015 -- 7:12

God morgen og god mandag! Ukens beste dag, og igjen er jeg veldig klar for en nye uke. Helgen var helt topp, fra start til slutt. På lørdag morgen dro vi åtte jenter på utdrikningslag for en venninne. Vi hentet henne i limousin, hun ante ikke hvor hun skulle, vi kjørte til Holmsbu spa, og hadde et knallfint og morsomt døgn der. Da jeg kom hjem bar det rett på trening, hvor jeg perset i både rykk og støt, og et par timer senere var jeg på et spennende møte på Ullevål. Så man kan si det har vært en svært sosial, artig og meningsfylt helg – og det er en herlig følelse å gå inn i en ny uke med. Glad i sjelen, og klar for å være produktiv.

Jeg har tatt mange bilder av oppholdet på Holmsbu, har bare ikke fått gått gjennom dem enda. Det var veldig fint der, jeg håper på å få dratt tilbake en gang. Deler i morgen, tenker jeg. Nå må jeg på jobb! Lag en god uke, folkens!

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
  1. Det hørtes ut som en ufattelig fin helg da!
    Ha en fin ny uke <3

  2. Kristin sier:

    Nydelig i Holmsbu, håper du koste deg i traktene jeg kommer fra 🙂

    Dra dit om sommeren og ta deg en deilig softis, da er Hurum på sitt aller, aller fineste 🙂

    Ha en fin uke 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.