3 april 2015 -- 21:34

Inneholder adlink.

Det er fredag kveld, det er sikkert (og forhåpentligvis) mange av dere som nyter feriedager med hvile, sol, hygge og alt det slike stunder måtte by på. Tenk om hver eneste av mine lesere har en god påske. Det håper jeg virkelig, det hadde vært godt å vite. Selv tok jeg nettopp et skikkelig gledessukk. Som jeg har nevnt et par ganger, har jeg to jobber, ved siden av fulltidsstudie og en god mengde trening, i tillegg til at jeg liker å gå turer og være sosial. Dette har gjort de siste månedene noe tettpakkede, og skolearbeidet har dessverre måttet lide.

Jeg satte av påsken til å ta igjen det tapte, og nå føler jeg endelig at jeg ligger godt an igjen. Det er en så utrolig god følelse! Jeg har lagt en plan for tiden fremover, og fått på plass detaljene rundt jobbmengde, så april og mai er garantert å ikke bli like krevende som den siste tiden har vært. Jeg vet jo at jeg presterer dårligere med løftingen når totalbelastningen er stor, og med nasjonalt stevne om ganske nøyaktig én måned, er det godt å kunne føle en slik klarhet i hodet. I tillegg har jeg ryddet gjennom hele garderoben min, og nå er jeg skikkelig sliten, men veldig fornøyd. Nå tar jeg helgen som ferie, og jeg kjenner overskuddet allerede sniker seg innpå. Ah, #denfølelsen.

2

Altså… Har dere smakt Atkins Candies? De er så gode! Jeg liker best de uten peanøtter i. Har ikke smakt de med mandler, men de er jo ikke med farger, og da er det jo ikke like morsomt. Vil jo ha i oss godt med hva enn «titanium dioxide color» er! Haha, neida, bare tuller. Men de er veldig gode altså! Og med en kopp kaffe til… Mmmmm…

3

Fra dagens «lette» bøy – har tung bøy i morgen. Her 130 kg. Det skal nevnes at det føles fantastisk godt å kunne kalle dette lett bøy (for meg), ikke trenge å tenke på om jeg har noen til å spotte, eller om dagsformen er på topp, eller ei. Jeg vet jeg kan bøye den vekten hver dag, om jeg vil. For et år siden var 100 kg et løft jeg klarte på en god dag.

4

Digger t-skjorten jeg fikk av Magnus og Kristin. Haha!

1

Jeg har spart på så alt for mange klær fra da jeg var en god del større. Måtte ta noen runder med meg selv for å få bort en del. «Ja, jeg likte de da, nei, jeg har aldri brukt de siden, og nei, jeg kommer aldri til å bruke de igjen.» Tullejente. Vel, nå er det snart ikke klær igjen, men til gjengjeld passer faktisk de klærne som er der. Med unntak av et par ting jeg fortsatt ikke klarer å kaste da, haha. *håpløs*

Nok svada. God natt, god helg og god påske!

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. E sier:

  Du er flink! Stå på 🙂

 2. Mariann sier:

  Har vel rydda bort for store klær i tre eller fire omganger, rett og slett fordi jeg forelsker meg litt i noen av klærne og blir så knytta til de :p gensere til 200 kr ja… Ha ei fin uke, selv om det ikke er påske lengre 😀

  • Kamilla K sier:

   Haha, kjenner meg igjen! De samme plaggene er oppe for vurdering hver gang, og litt etter litt forsvinner de, men et par ting blir nok værende i lange tider (evig?!) 🙂
   Håper uken din er fin!

 3. Idadida sier:

  Fytterakkern, så sterk du er!
  Du har vært så ufattelig flink, snakk om helomvending! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.