21 april 2015 -- 6:30

På tide med litt matinspirasjon igjen. Har ikke tatt bilde av måltidene som består av cottage cheese, men la oss si det er en del av dem. Jeg synes det er så godt!

1

Fant oppskrift på noen havrelapper, men min «deig» ble en røre, så da lagde jeg litt større lapper, og brukte dem som en slags pizzabunn i stedet. Det var havremel, egg og salt, ikke noe hokus pokus. Stekte dem i ovnen først, hadde på fyll (tomatpure, kjøttdeig stekt med tacokrydder, mozarella og cherrytomater), og stekte videre. Basilikum for synets skyld.

2

3

I flere uker hadde jeg dilla på tunfisk blandet med salsa. Godt, sunt, enkelt og billig.

4

Frukt! Jeg prøver meg på et lite prosjekt om å spise litt mer karbohydrater, for å se hvordan kroppen responderer på det, i kombinasjon med all treningen. De fleste dagene glemmer jeg det da, så skal ikke si det går fort fremover.

5

En av mine favoritter: kjøttdeig stekt med tacokrydder (jeg bruker dette), stekte grønnsaker, gresk yoghurt og salsa.

6

Surdeigsrundstykker. I desember fikk jeg to surdeigsstartere av en venn, og de lever fortsatt. Bruker dem litt periodevis, men husker på å mate dem jevnlig, så da holder de seg.

7

Med smør og spekeskinke, mmmmm… Haha, jeg har fått flere venner til å gå til innkjøp av rørossmør. Beste smøret, i mine øyne (eller min gane da).

8

Pannekaker, spekeskinke, ost, bringebær og appelsin. Rar kombinasjon av råvarer, men godt var det. Jeg hadde stevia, kanel og kardemomme i pannekakene, så de gikk raskt med.

9

Pulled pork, paprika, agurk og ost. Pulled pork er og blir fantastisk godt!

10

Klassisk Kamilla-tallerken: egg (perfekt kokte såklart), spekeskinke, ost, agurk, cherrytomater, melk og kaffe. Ja, også den faste basilikumstjerna da.

Håper dette kan inspirere til smarte matvalg! Jeg liker å holde meg til ganske enkel mat i hverdagen. Trenger ikke være smakløst eller usunt av den grunn.

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Anniken sier:

  Liker disse innleggene… Alt ser så godt og fargerikt ut! Og ja cottage cheese er godt!

 2. Ragnhild sier:

  Matinnlegg er alltid like gøy 😀 Alltid spennende å se hva andre spiser!

 3. G sier:

  Masse god mat!! Har så lyst få til/tørre hive meg på surdeigsbaking, men usikker på hvordan det blir nå når jeg må bruke glutenfritt mel. Jaja, finner vel ut av det 🙂 bruker du noe program/app for håndtering av gjøremål, oppgaver osv..?

  • Kamilla K sier:

   Jeg bruker påminnelser-appen på iPhonen 😉 Har flere ulike lister der, alt fra handlelister, må-gjøre-lister, planer for tiden fremover osv. Den kan brukes ganske bredt, hvis man bare utforsker den litt. Genial app, synes jeg!

   Også er jeg glad i å skrive på fysiske lister da, har noen kreative blokker fra både bokhandel og etsy, som gjør det hele artig!

 4. Åh, disse matinnleggene dine har jeg savnet. Det har vært lite nettsurfing på meg i det siste så det er gøy å være tilbake. Hmm, ble sulten nå da 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.