Endelig tilbake i marka

Jeg erklærer herved marka for Kamilla-åpnet! Haha, det er egne krav for den åpningen, og for et par uker siden var ikke disse kravene tilfredsstilt. Men nå. Åh, det var så godt å være tilbake, både på grunn av den flotte naturen, men også fordi Ingrid rett og slett er helt herlig å gå tur med. Hun er så god å prate med. Og nå blir det bare grønnere og grønnere for hver dag som går – våren og sommeren er flotte tider.

Og endelig kom den spensttreningen jeg driver med flere ganger i uken, til nytte! Hoppebilder!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Turbilder… Nå føler jeg bloggen er på sporet igjen.

God søndag videre, fintfolk! Håper dere nyter dagen.

5 kommentarer til “Endelig tilbake i marka

 1. Kristine

  Hei Kamilla!

  Jeg flyttet til Sinsen for to måneder siden. Pleier å gå inn i marka fra Refstad og deretter videre til Trollvann og Grefsenkollen – men jeg begynner å bli lei samme runde. Har du noen turforslag i Grefsenkollenområdet?

  Hilsen Kristine

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Her gikk vi rundt Maridalsvannet 🙂 Har gått den turen maaaaange ganger, men den er og blir fin altså. Anbefales!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *