16 mars 2015 -- 6:30

Hei, god morgen og god mandag! Ah, forrige uke var spesielt god, så jeg satser på å bevare godfølelsen jeg har gått med fra forrige mandag. Det er ikke noe stort som har skjedd, men flere småting har gått min vei, og ikke at livet føltes tungt i utgangspunktet, men nå føles det så veldig mye lettere. Det er jo sånn det går, litt opp og litt ned. Og det er vel egentlig bare luksus å ikke merke at det har gått litt ned, før man kjenner at det går oppover igjen. Fikk riktignok en litt tung nyhet i går, men man kan ikke la én ting ødelegge for så mye godhet.

Jobb og skole går bra. Jeg kjenner jeg har hatt litt lite tid til så mye skolearbeid som jeg har ønsket, men jeg har lagt en plan, så fra denne uken av tror jeg det skal gå hakket bedre. Treningen går også knall, og den beste faktoren av alt: jeg har så herlige folk rundt meg! Gleder er ekstra fine når man har noen å dele dem med.

Neste styrkeløftstevne som står for tur, for min del, er 2. mai. Nasjonalt utstyrsfritt stevne i styrkeløft. Jeg følger et program Fredrik har satt opp til meg. Har gjort unna én uke på dette programmet, men det er ganske likt det forrige, som jeg digget og som jeg fulgte i åtte uker, så det er jeg meget fornøyd med. Åh, jeg gleder meg til et nytt stevne. Og det beste av alt: på dette stiller alle såkalt klassisk, altså uten knebøydrakt, benkskjorte og markløftdrakt. På regionsmesterskapet var jo jeg den eneste i hele puljen som løftet klassisk, det var delvis gøy, delvis litt kjipt. Ikke at jeg har noe lyst til å løfte med utstyr, men det er jo nærmest to forskjellige idretter. Så dette blir bra, når man stiller på en likere linje! I tillegg kjenner jeg flere som skal delta, og da blir det jo enda morsommere. Å, gleder meg! (!!!)

Målet er, som sist, å slå mine egne rekorder. Og nå føler jeg meg faktisk ganske sikker på at det skal gå, i alle tre øvelsene. Så gjelder det bare å legge inn arbeidet som må til, resultatene er ikke gratis. Men kjære vene, som det er verdt det. Åh, den mestringsfølelsen.

IMG_7795

Bilde fra lørdagsøkten, der jeg perset i knebøy. 151 kg. Og det var ikke av de klassiske seige persene mine, så det lover godt. Med supermannsokker går vel det meste?! Hoppende fornøyd, haha!

Skole, tur med Kristin og så trening. Det er planen her i dag. God mandag til dere!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
  1. Yngvild sier:

    Så gøy at det går fremover på trening og at du har et mål å jobbe mot! Ingenting er vel morsommere enn å konkurrere 😀
    151 kilo i knebøy hørtes nå imponerende ut! Ha en fin uke 🙂

  2. Dette blir kjempespennende, Kamilla! Så moro å følge fremgangen din, og jeg er sikker på at du knuser dine PR ved neste stevne. Heia heia 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.