God helg, elg

Hei og god formiddag til dere! Tenkte bare jeg skulle stikke innom og ønske dere en god helg. Her i Oslo er det strålende sol, så hvis man bare tar i betrakning at det ikke er så mange varmegrader, når man kler på seg, tenker jeg det kan bli fine turer på mange. Selv skal jeg straks sette kurs mot Magnat, for ukens “stevneøkt”. Jeg har det hver lørdag, med tre toppløft i knebøy, benkpress og markløft. Det funker gull for de ordentlige konkurransedagene.

1

Et knippe bilder fra de siste dagene. 1) Fornøyd jente etter en goooood treningsøkt. 2) På jobb. 3) Fra en av mine mange gåturer hjem fra trening. 4) Selfiiiiiiie! 5) Støt var ikke min venn denne uken, bah. 6) Kveldstur. 7) Dro til Frankrike! (Eventuelt går jeg forbi en fransk kafé hver dag…) 8) Jeg DIGGER tørr bakke, joggesko og sol! 9) Frognertopper.

God helg, folkens! Nå skal det løftes her, deretter en gåtur, og så skal jeg gjøre noe så spennende som å skrive oppgave om kosthold for gravide og ammende. Woho!

4 kommentarer til “God helg, elg

    1. Kamilla K Innleggsforfatter

      Tusen takk! Og takk for at du legger igjen så mange fine ord til meg, jeg setter veldig pris på det 🙂 Håper du har en fin uke!

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *