24 februar 2015 -- 7:45

ad-linker

Forrige uke kjente jeg på en matlyst jeg ikke har kjent på siden før sommeren i fjor. Det varte riktignok bare et par dager, men det var godt å kjenne på det å ha lyst til å lage ordentlig mat, og nyte den, fremfor å spise noe raskt, eller noe det har blitt mye av: drikke næringen. Det er for øvrig genialt for alle med liten matlyst, så slipper man å spise, men kan likevel få i seg godt med næring. Før hadde jeg stadig vekk med meg mat i bagen, og spiste noe rett etter trening. Det er jeg alt for giddalaus til nå, ingenting frister, og jeg kan bare si det med en gang: løsningen har blitt Questbars. Et par-tre ganger i uken går jeg hjem fra trening, en tur som tar litt over en time. Bussen bruker 20 min, men jeg liker å gå, så når jeg er ferdigtrent til rimelig tid, og ikke har noen flere planer, går jeg. Og hvis jeg har trent i noen timer, og så skal gå en time, da trenger jeg noe i tanken. Banan og Questbar er standard. Før tenkte jeg at folk var gale som byttet ut ordentlig mat med noe sånt, men nå ser jeg verdien.

Jeg bestiller barene fra iHerb. Vet at XXL og Sunkost også har, men det er jo helt latterlig dyrt. I Sverige tror jeg prisen er noe ala iHerb. På Magnat koster én 40 kr! Haha! Mine tre favoritter:

DSC_7528

Chocolate chip cookie dough, double chocolate chunk, white chocolate raspberry.

DSC_7530

DSC_7531

Ellers har jeg prøvd den nye, S’mores, men må si at jeg ikke synes noe særlig om den. Smakte søtt og kornete/sukrete synes jeg. Men har skjønt at det er favoritt hos mange. Smaken er vel som baken.

Neste favoritt må bli oreo-versjonen: cookies and cream. Hadde ingen boks for å representere den, men den er helt klart blant toppen.

Bruker du koden VIG408 får du 5 dollar rabatt på første bestilling på iHerb.com (10 dollar hvis du handler for over 40 dollar).

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Kristin sier:

  Jeg syns S’mores er god, men den er enda bedre hvis du varmer den i ovnen på 200 grader i ca 5 minutter. Er ikke en Questbar god? Varm den opp! Forbedrer smaken mye! Men er den allerede god? Da blir den enda bedre av å bli varmet opp!

  Hilsen Questbar-dronningen 🙂

  • Kamilla K sier:

   Ja, hørt mange som sier det. Kan tenke meg det er digg. Aldri prøvd selv, har jo ikke med meg stekeovn når jeg er ute og går 😉

   • Kristin sier:

    Nei, det er jo sant, hehe 🙂 Bare i tilfelle du sliter med å spise den, liksom, siden du kjøpte to bokser 😛

 2. Eline sier:

  Hei! Pleier å kikke innom bloggen din noen ganger, jeg synes du er bra og fornuftig! Kult at du er så syyykt sterk, blir skikkelig imponert! Håper matlysten kommer tilbake en gang da. Kanskje det er noe som er lurt å sjekke hos doktoren?

 3. vilde sier:

  Ja, savner litt matblogging. Nå skjønner jeg kanskje hvorfor du har sluttet med det!
  Håper matlysten kommer tilbake, for god mat og trening hører jo sammen 😀

 4. Hanne sier:

  Hei! Jeg kjøpte Questbarer hos Gymgrossisten.no på tirsdag. De koster 25,- per stykk og det ser ut som de har de fleste smaker. Ved å gå inn via studentkortet.no får du 10% rabatt og ved bestilling for over 500,- er det gratis frakt. Så jeg endte opp med 24 barer i ulike smaker for 520,- og de kommer i posten i dag. Tror faktisk det er billigere enn iherb og ihvertfall raskere levering

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.