2 februar 2015 -- 6:30

God morgen! En venn av meg ble så overrasket da jeg viste frem et typisk motivasjonsbilde her om dagen. Hun mente jeg var langt i fra de som vanligvis bryr seg om slikt. Så feil kan man ta! Altså, jeg synes det meste blir overdrevent om man skal ta det bokstavelig, men jeg digger den lille ekstra kraften det kan gi, og hvordan de bildene gjerne kan få meg til å tenke på egne prioriteringer og valg. Sånn sett synes jeg ikke de er helt på jordet. Mye er jo direkte vås, og noe himler jeg på øynene av, men jeg tenker samtidig at man ikke skal kimse av noe som kan gi noen glede eller drivkraft.

Å tro at du oppnår mirakler ved å ikke gjøre noe som helst annet enn å tenke, det har jeg null tro på. Men setter du handlinger til verks, basert på disse tankene, DA kan ting skje. Det hjelper ikke å KUN tenke positive tanker om noe, men jeg tror at positive tanker kan bidra til at det blir triveligere å nå dit du har bestemt deg for å komme. Det gjelder å se helheten. Du kommer ikke til topps kun ved å tenke positivt, men veien til topps blir trolig mye triveligere om du gjør det. Innsats må til!

00

Og den eneste grunnen til at jeg tar opp dette, er selvsagt fordi jeg ble sittende å se på slike sitater og bilder i går kveld, for å gjøre meg mentalt klar for denne uken. Tror den blir ganske spennende, og jeg er så glad i komfortsonen min, at jeg trengte en ekstra understrek til tanken om at DETTE KLARER JEG. Og det gjør jeg jo! Til tross for at det betyr noe forandring. God mandag a, folkens! Ta gode valg.

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Ingrid sier:

    hehe, hva sa det fantastiske motivasjonbildet du viste meg i sommer igjen?

    • Kamilla K sier:

      Ååååå! Hoho 😆 Prøver å huske… Det var noe om at det var kjempebra å feile. Mål for dagen: finne det igjen! Synd jeg slettet det fra telefonen (men det forpestet telefonen min, så…)

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.