10 februar 2015 -- 7:18

I min familie sendes det mange e-poster. Om alt og ingenting, hovedsakelig det siste. I går mailet mamma og jeg om forskjellige ting, og så tuller jeg med at hvis jeg vinner i Lotto, skal jeg kjøpe leilighet et bestemt sted. Svaret var «Du skjønner det, at man må spille for å vinne!» Okei, så var det et kallenavn inni der óg, men det blir for dumt å dele med verden. I hvert fall. Det var nok bare ment som et direkte svar til min Lotto-spøk, for jeg spiller jo ikke, så jeg kan ikke forvente å få en eneste krone, men setningen ble likevel med meg gjennom hele dagen.

For det er jo sånn i livet, at for å vinne, eller komme videre, må man spille, eller gjøre en innsats. Det blir for dumt å lene seg tilbake og vente på mirakler, vi er alle ansvarlige for oss selv. Så dere kan jo gjette om jeg fikk en produktiv dag. Til alt jeg gjorde stilte jeg meg spørsmålet «vil jeg vinne?» Skolearbeidet gikk unna, jeg fikk ryddet, vasket sengetøy, laget et par ordentlige måltider (noe som er en seier for en som ikke har hatt ordentlig matlyst på en god stund), laget lister og planer over ting som skal skje fremover, hadde en knallgod treningsøkt, og ikke minst fikk jeg en skikkelig god energi i kroppen.

Hvis jeg vil få til noe, må jeg jobbe for det. Vil jeg få det til godt, må jeg også jobbe godt. Vil jeg vinne, må jeg spille! Jeg tenker på mestringsfølelse, glede og gode resultater som det å vinne. Da er i grunnen spillereglene ganske klare for min del. Game on!

bestedag

Et helt tilfeldig bilde, bare fordi jeg liker motivet. Gode, gode minner. Lag en bra tirsdag!

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. Tina sier:

    Inspirerende innlegg som alltid 🙂 Og superskjønt bilde!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.