27 februar 2015 -- 21:18

Jaja, dere, så var det helg igjen! Ukene flyr unna, og jeg kjenner jeg skulle ønske jeg hadde mer tid til å prioritere bloggen. «Skulle ønske jeg hadde mer tid». Da lager man tid! Og det har jeg tenkt til å prøve. Jeg har tenkt det flere ganger, for jeg synes det er så artig å kommunisere med dere, og nå som jeg skriver det, kanskje planen virker mer bindene.

Ellers går livet riktig så fint. Skolen er spennende, treningen går superbra (!!!), jeg har nå to jobber (fikk et jobbtilbud for noen uker siden), og HALLO, nå er det jo bart på bakken mange steder! Åh, som jeg gleder meg til marka blir gåturvennlig igjen. Ser for meg Ingrid, pelsdotten og jeg på tur i knallgrønn skog, med blå himmel og behagelig temperatur. Det er faktisk det bildet jeg får i hodet når jeg tenker på hva som gjør meg lykkelig, og hva som gir meg en ordentlig ro i kroppen.

I morgen drar jeg 06:30 for å se på NM i vektløfting (jeg driver med styrkeløft, vektløfting er en olympisk gren, bestående av øvelsene rykk og støt). Jeg er med som publikum, mental støtte og ikke minst fotograf. Herlighet, som jeg gleder meg til å få knipset litt fokusert igjen. Så skal jeg få satt en surdeig på kvelden, og så blir det baking, trening, skolearbeid og Kamilla-tid på søndag. En flott helg i vente, med andre ord. Og ikke nok med det; jeg har gjort klart et matinnlegg til i morgen! Og jeg har tatt bilder av de fire parene med løftesko jeg har, for å skrive om formålet med dem. OG jeg har et par mental-holdning-kladder liggende klare, som jeg skal gjøre om til ferdige innlegg. Blogg er gøy igjen! Skål for det! God helg!

IMG_7247

Jeg leker at jeg er vektløfter på tirsdager og torsdager, og har planer om å bli bedre i det. Er så gira på treningen min nå, får nesten litt høy puls bare av å tenke på det. Herlig! Jeg har fått et par kommentarer om jeg kan tipse om, eller vise noen treningsøvelser, men så generelle spørsmål synes jeg er vanskelig å angripe. Så hvis det er noe konkret jeg kan bidra med: rop ut, så skal jeg prøve så godt jeg kan!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Nora sier:

    Hei Kamilla,

    Siden du spør så fint, så har jeg et ønske 🙂 Kanskje du kunne skrevet et innlegg om god teknikk i knebøy og også evt. tips for god progresjon i denne øvelsen. Du har sikkert fått mange gode tips på Magnat, så om du har noen å dele – please do!

    • Kamilla K sier:

      Knebøyinnlegg skal jeg nok klare, selv om jeg allerede nå kan tenke meg at det blir sykt langt. 😀 Min knebøyreise har vært en historie for seg selv, så jeg får sette meg ned en dag, og gå gjennom bilder, filmer og ikke minst grave i hjernen, etter gamle tanker om «riktig bøy» 😀 Herlig med innspill!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.