1 januar 2015 -- 22:25

2015! Nytt år, nye muligheter. Det er bare sånt som MÅ sies, for det er noe herlig med et slikt skille. Jeg digger jo mandager nettopp av den grunnen, så dette er litt som om det er en haug av mandager på en gang. I mitt hode er det så stor og positiv utsikt for dette året, jeg tror det blir skikkelig spennende og bra. Jeg har ingen planer om store forandringer, men heller å fortsette å jobbe med det generelle fokuset jeg har: ta valg som gjør at jeg opplever en god livsglede.

For meg innebærer det alt fra å gjøre det jeg kan for å være et godt medmenneske, å spise sunt, trene slik at jeg føler mestring, tenke økonomisk, ha en god arbeidsmoral, holde meg oppdatert, utvikle meg og være obs på tankesettet mitt, til å gjøre små grep i hverdagen som gjør at jeg føler hverdagslykke, for eksempel ved å fylle termokoppen med ekstra god kaffe en dag, eller sørge for også undertøyet matcher antrekket. Små ting som totalt gir en god følelse, som gjør meg glad, som igjen gjør at jeg lettere kan glede andre. Bra konsept, spør dere meg.

Gikk tur med en kompis i går, i Ringnes sin skulpturpark på Ekeberg. Altså, man skal selvsagt få synes at hva enn vil er fint, men hadde det vært opp til meg, hadde det vært annen kunst der, for å si det sånn. Nå kan man jo brekke en blyant i to, og kalle det kunst. Trenger for øvrig ikke brekke den engang. Jaja, vi hadde det artig likevel, og det er jo så herlig utsikt der oppe.

2

3

4

I helgen står eksamenslesing, roadtrip, trening, bursdag og mer lesing på planen. Stort pensum, med mange kompliserte ting. Bare å stå på! Håper årets første dag har vært bra for dere også, så bare fortsetter vi slik alle sammen, og lager et godt 2015. Deal?

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Marianne sier:

    Godt nyttår til deg Kamilla! 🙂 Kan jeg bare spørre hvilken skole/hva linjen du studerer heter? Tenker å studere innen ernæring selv 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.