30 januar 2015 -- 8:56

Det var en periode jeg følte jeg skrev så veldig mye om trening her, så da jeg bestemte meg for å kutte NED, kuttet jeg nesten heller UT. Det var jo ikke helt meningen. Jeg er i total KamillaKtreningsgledemodus (bra ord) for tiden, og det kribler faktisk i kroppen bare av å tenke på hvor mye jeg koser meg med dette. Styrkeløft, med litt vektløfting på si, har vist seg å gi meg mer enn jeg noen gang kunne forestille meg. Meg og idrett! HAHA, å, jeg så virkelig ikke dette komme.

2

14. februar, på selveste valentinedagen, skal jeg delta på RM (regionsmesterskap) og SOM jeg gleder meg! Den stemningen. Og dere kjenner jo meg, noe av det første jeg tenker på er bare hvilken enorm luksus dette er. Jeg har bunkevis med gode treningsklær, jeg har tre par knebøy/vektløftersko, to egne løftebelter, trener på drømmen av et treningssenter, har en god coach, har tid, penger og mulighet til å kose meg med dette. Er det mulig å være så heldig? Verden er helt ufattelig urettferdig, og jeg føler ikke jeg får beskrevet med ord hvor takknemlig jeg er for å få lov til å leve det livet jeg gjør. Å ha det godt er på ingen måter en selvfølge, men kjære vene, så glad jeg er for at jeg er en av de heldige.

1

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Therese sier:

    Så gøy å høre at du fortsatt koser deg og har det bra med treningen! – Ønsker deg masse lykke til på RM – jeg sikker på at du gjør det knallbra 😀

    Selv savner jeg å ha mer tid til trening, nå bruker jeg mye tid og krefter på å pendle til jobb – noe som amputerer så mye av resten av dagen. Menmen, begynner å få skapt noen rutiner på dette livet også 😉

  2. Tina sier:

    Så spennende! Lykke til 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.