Tre av fire regionsrekorder

En ordentlig fin helg på den personlige fronten, men å høre, se og lese nyheter gjør meg så ufattelig trist og provosert. Etter å ha argumentert frem og tilbake gang på gang, blir jeg sittende og tenke “vi er da bare noen små mennesker, hvorfor gjør vi slikt mot hverandre?” Det gir ingen mening, det gjør bare vondt.

Vel, som sagt har MIN helg vært veldig fin. Det er i hvert fall godt å sette pris på det, når så mange blir fratatt den muligheten. Jeg har fått slappet av, sovet godt, trent på Olympiatoppen, kost med valpen, lekt med valpen, vært med venner, gått turer, spist middag med familien, ryddet… Hatt ferie! Lader godt opp nå, kjenner jeg.

Apropos trening. Hyggelig overraskelse i går. Dere husker jeg var med på styrkeløftstevne i desember? I etterkant fikk jeg vite at jeg hadde tatt regionsrekord i klassisk knebøy, i min vektklasse. Knallgøy! Men så fikk jeg vite i går at jeg sannelig tok regionsrekord i markløft og sammenlagt også. Snakker om pangstart på styrkeløfteventyret!

regionsrekorderwiiiii

Skjermdump fra Styrkeløftregion Øst. Skikkelig motivasjonsboost det der altså. Ikke at jeg manglet motivasjon i utgangspunktet, hehe. Starter på nytt program i dag, og jeg har selvsagt satt meg inn i det til punkt og prikke. Er så gira at jeg bare vil løpe rundt og veive med armene i været. Og kanskje løfte litt da, haha. Målet fremover er å bli sterkere, bli bedre, kose meg, og utnytte denne luksusmuligheten fullt ut.

1boy

1benk

1mark

Knebøy, benkpress, markløft. Vil ha på mer vekter! SKAL ha på mer vekter! Ah, dette er og blir gøy!

Nå stikker jeg på jobb! God mandag, fintfolk.

5 kommentarer til “Tre av fire regionsrekorder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *