5 desember 2014 -- 6:30

Heeeei og god morgen, fintfolk! Haha, jeg har lyst til å starte hvert innlegg med å dele hvor forundret jeg er over tidens hastighet. På mandagene har jeg den følelsen av at det er uendelig med tid til å fylle uken med flotte ting, og så er det som om jeg bare blunker, og DER kom fredagen. Jeg har riktignok fått gjort mye denne uken, men det er noe med at den evighetsfølelsen i starten av uken gir meg et uekte bilde av en flom av tid.

Ettersom jeg ikke er ferdig med eksamener før i januar, har jeg funnet ut at jeg må fikse juleferien min litt annerledes enn tidligere. Jeg vil ha ferie, uten å gli for langt inn i feriemoduset til at jeg klarer å skjerpe meg i tide. Høres vel egentlig allerede ut som jeg har kontroll, når jeg er så bevisst rundt det. Håper og tror det skal gå fint. Satser i hvert fall på at jeg skal gjøre meg ferdig med all gjennomgang av pensum innen neste uke er over, slik at jeg kan møte alle vennene som kommer hjem fra julen, og leke meg med trening, pluss litt jobb. Liker å lage planer, det gir en egen ro i topplokket.

I går var jeg superstudent, så i dag er det litt slakke tøyler. Jeg har skrevet innlegg om studieteknikk tidligere, men jeg tenkte kanskje jeg skulle lage en oppdatert versjon på nyåret, hvis det er av interesse?! Jeg er jo en smule glad i å sette ting i system, og føler dette semesteret har gått bedre enn noen gang tidligere. Justeringer av rutinene gjorde godt.

snartimaal

God helg da, dere! Lykke til med eksamensinnspurt, for de som er i den perioden nå.

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. G sier:

  Ah man blir jo bare såå glad over disse innleggene, seriøst!
  Blir glad for oppdatert versjon av studieteknikk, det er vel noe jeg føler jeg har forsøkt å få orden på i 3,5 år med studier, men fortsatt har jeg ikke funnet «min greie»… Jaja, øve må en allikevel! Idag er det seks små dager til ferie… Og innen den tid, bare sånn 4 eksamener, starter i dag!
  Wooh!
  Jeg håper du deler litt av det du lærer på skolen, etterhvert? Jeg syns det er spennende og av og til ergrer jeg meg over at det ikke ble ernæring på meg. Jaja, så får jeg glede meg over artikler fra flinke folk, og heller holde meg til pensum 😉
  Wopps dette ble babling! Vil ikke stå opp og gjør siste øving til eksamen…. 😉

  Ha en fin dag du fine Kamilla <3

  • Kamilla K sier:

   Og jeg blir så glad for slike kommentarer. Og giiiiira 😀
   Jeg skal fikse nytt innlegg om det, så legger jeg det ut i starten av januar, så kan det forhåpentligvis bidra til en god start på et nytt semester. Jeg føler i hvert fall at sånn det går i starten, legger grunnlaget.

   Ja, jeg har stadig vekk tenkt «dette MÅ jeg dele på bloggen» mens jeg har lest eller skrevet. Så det kommer nok, må bare finne en balanse der, for jeg ønsker ikke å fremstå som om jeg har noen fasit heller.
   Håper eksamen gikk/går bra! 😀

 2. Marie sier:

  JAA til flere tips om studieteknikk 😀 trenger det, haha! denne eksamensperioden har gått rævva med sykdom og jobb i tilleg til fem eksamener.

 3. Natalie sier:

  JA til nytt innlegg om studieteknikk :—))

 4. Nora :D sier:

  Ja takk til innlegg om studieteknikk! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.