22 desember 2014 -- 7:00

Dag

Gjett hvem jeg har vært med i helgen a!

Han har blitt et halvt år allerede, kjære vene som tiden flyr. Vi koste oss både lørdag ettermiddag/kveld og utover søndagen. I går ble det tur og pinnelek i Torshovdalen. Skulle så gjerne tatt ham med på lang skogstur, men det er visst ikke helt gunstig foreløpig. Ser for meg at han ville kost seg skikkelig i marka. Vil ta ham med til Gaupekollen. Og Barlindåsen. NÅ! Okei, mest fordi jeg selv har lyst til å gå de turene nå. Helst i dagslys, uten snø. Kanskje like greit at han ikke kan/skal gå så langt enda… Krysser fingre og tær for at jeg fortsatt har ham i livet mitt når han er helt utvokst, for DA snakker vi verdens beste turvenner. Ingrid – som du ser er jeg i full sving med å lære ham å være med meg uten å være i bånd, slik at vi skal kunne ha meningsfylte samtaler uavbrutt, mens pelsdotten løper rundt med sin kongelige manke.

I dag står det en rekke trivelige ting på agendaen, først ut er å pakke inn noen julegaver, så skal jeg møte en venninne før jeg gjør unna noen ærender, og deretter vender jeg snuten mot trening. Gleder meg til å løfte, hadde to treningsfrie dager forrige uke, og det er så deilig å kjenne savnet etter vektene. Dette blir bra! God mandag til dere alle, håper dere nyter disse dagene.

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
  1. God trening senere, og ikke minst god jul til deg 🙂

  2. Ingrid sier:

    Ååå så fin han er 🙂 Gleder meg!!

  3. Elise sier:

    For en utrooooolig fin hund! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.