1 desember 2014 -- 6:30

Nå, dere. Nå er det desember! Å, dette blir en skikkelig bra måned. November var også veldig bra, men jeg tror desember blir noe for seg selv. Delvis fordi det er noe eget med stemningen i desember, folk er spente og glade for det som venter, men jeg liker å dele opp året i faser (herlighet, hvorfor deler jeg denne galskapen med verden), og desember er siste kapittel, og dermed er det duket for siste innspurt for det som skal ha plass i 2014. Og altså, bare det at månedens første dag faller på en mandag, synes jeg er nok å bli glad for. Da klaffer ting ekstra bra. Haha, skal ikke så mye til.

Ellers skal jeg jo delta på mitt første styrkeløftstevne i desember, og jeg gleder meg sånn! Tror det blir veldig gøy. Ingen planer om å sette nye rekorder, men heller få alle løft godkjente, og nyte opplevelsen. Gir det mersmak, er det jo bare starten på et herlig løfteeventyr. Wiiii – blir gira bare av å skrive om det! Har det så gøy med denne løftingen, det har rett og slett blitt en del av «meg».

Har dere noen planer for årets avsluttende måned? Noen siste mål som skal nås?

Et par venner lurte på hva styrkeløft innebærer, og det er noe så «enkelt» som knebøy, benkpress og markløft. Det er en del krav til utførelse, og man bestemmer vektene selv. Om å gjøre å løfte mest, åpenbart. Jeg har sånn halvveis bestemt hvilke vekter jeg skal åpne med, men trenger heldigvis ikke være helt sikker før neste uke.

Knebøy (143 kg), markløft (160 kg) og en video av benkpress (60 kg, 65 kg, 68 kg og 71 kg).

boyogmark

Jeg får vel komme meg på jobb! Senere blir det trening – tror det blir en riktig så bra mandag.

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Silje sier:

  Åhh, jeg er så enig, desember er noe for seg selv … den beste måneden synes jeg <3

  Så utrolig gøy at du skal være med på styrkeløftstevne, det gleder jeg meg til å følge med på, jeg skal heie på deg og krysse fingre og tær, hihi 🙂 Og husk at om du ikke setter noen rekorder så er det jo en opplevelse i seg selv å være med, jeg synes du er kjempetøff jeg snupps!

  Håper du får en fantastisk fin mandag Kamilla, klem fra Sydney <3

  • Kamilla K sier:

   Wiii, tror desember blir bra! 🙂
   Du er god, Silje! Takk for støtten din, du inspirerer med hvordan du står på og jobber for ditt, så jeg blir ekstra gira av slik energi 😀 Gleder meg!
   Håper uken din blir fin, gode jente. Stor klem tilbake 🙂

 2. Ulrikke sier:

  Hei Kamilla! Takk for super inspirasjon hver eneste uke. Elsker bloggen din og har lært, og lærer stadig nye viktige ting av deg.
  Lurte på om du kunne fortelle litt om studiene dine. Både det du studerte tidligere og det du studerer nå 🙂

  Mange gode klemmer fra meg!

  • Kamilla K sier:

   Hei! Så hyggelig å bli satt pris på – takk for kommentaren 🙂 Kan fikse et innlegg om studiene mine, skal se om jeg får gjort det i løpet av dagen 😉 Noe spesielt du lurer på, eller bare generelt?
   Klemmer tilbake til deg!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.