26 desember 2014 -- 12:31

Hei dere! GOD JUL! Tok meg en liten juleferie jeg. Dvs jeg er helt satt ut av hvor fort dagene går, så hver gang kvelden kommer blir jeg overrasket. Vel, nesten i hvert fall. Men det er vel et godt tegn, på at jeg koser meg og har det godt. For det har jeg. Og det liker jeg. Jeg er ikke av de som er overbegeistret for julen, for jeg synes det er så tungt med de store kontrastene som kommer frem da. I julen føler jeg meg så trygg og ivaretatt, og det har jeg gjort fra min første jul. Virkelig heldig, og er så takknemlig for det.

2

På julaften hadde jeg den økten jeg uansett skulle ha på en onsdag, men jeg la inn markløft (110 kg x6, 120 kg x3, 120 kg x3) fordi «det er jo jul» og kjørte en del av settene med nisselue på. Vurderte å kjøpe en sånn onepiece-pysj fra Cubus, med julemønster på, og trene i den, men ett sted går grensen for meg også altså, haha.

3

4

Nå har jeg valpebesøk, noe jeg har hatt tidligere i julen også. Koser meg! Det håper jeg dere gjør også, at dere tar vare på de nære rundt dere. Og at alt dette med mat og trening ikke er en byrde i julen, bare en sidefaktor for all hygge og trivelige stunder. God jul videre!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.