3 desember 2014 -- 6:30

Desember har startet så utrolig bra! Okei, jeg vet det bare har gått to dager, så mye kan fortsatt skje, men de to dagene har i hvert fall vært så innholdsrike og fine at jeg er villig til å gjøre det jeg kan for at resten av måneden følger det sporet. I går var jeg på jobb fra 07:30 til 14:30, og jeg lo så mye at jeg ble helt utslitt! Jeg ler stort sett noe hver dag, men jeg hadde flere latterkramper der jeg bare knakk sammen i beina, og tårene rant. Er det ikke herlig å være rundt folk som gjør at man kommer i den tilstanden?

Da jeg kom hjem benyttet jeg den gode energien til å gjøre ferdig en skoleoppgave, og levere den. Det gir alltid en digg følelse! Jeg blir riktignok ganske frustrert av pensum i «grunnleggende ernæring». Ikke fordi jeg tror jeg kan så mye bedre, jeg spiser jo ikke helt etter retningslinjene. Men mer fordi det er så mye som er selvmotsigende der, og sånt liker jeg ikke. Anbefalinger om å unngå ditt og datt, og så i neste kapittel står det om de beste kildene til noe viktig for kroppen, og kildene er nøyaktig det samme som de anbefalte å unngå! Bah. Heldigvis er jeg en smule glad i å være kritisk, så jeg føler helheten gir meg ekstra «kjøtt» på forståelsen, og SÅNT liker jeg. Haha, så dere hva jeg gjorde nå? Sa at jeg ikke likte selvmotsigelser, og så skrev jeg på en måte en selv. Hoho.

Når vi først er inne på ernæring. Jeg ryddet jo som kjent opp i dropboxen min her en dag, og kom over noen bilder fra mine større tider. Det er helt fascinerende hvor distansert jeg er fra jenta på bildene. Jeg føler ikke jeg ser på bilder av meg selv, og det er på grensen til ubehagelig, for jeg VET jo at det der er meg! Det virker som det er fra et annet liv. Jeg har alltid vært en blid jente, men jeg må si at den selvsikkerheten og ordentlig gode følelsen jeg sitter med i kroppen nå, den er verdt noe i særklasse.

tidligereliv

Dere vet jeg sa jeg følte meg ferdig med denne hverdagsbloggingen og bablingen? Hvem prøvde jeg å lure?

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Kaja sier:

  Jeg liker bablingen din veldig godt jeg 🙂 Blir litt mer personlig så man får en følelse av hvem som skriver alle disse andre fornuftige tingene

 2. Dette gjør meg kjempeglad! Det var en super start på dagen å lese dette innlegget, og jeg elsker bablinga di så det må du gjerne fortsette med

 3. Eirin sier:

  Jaaa, fortsett å bable, Kamilla! Jeg elsker det, hvertfall! Du er altså så bra! Vet at jeg skriver det hver eneste gang jeg kommenterer, men jeg synes det virkelig, så da klarer jeg ikke la være å nevne det, haha.

  Har også et lite spørsmål: da du gikk fra å ikke kunne ta noen push-ups, til å ta mange med ekstra vekt. Hvordan gikk du frem? Altså, jeg er i samme «situasjon». Jeg øver og øver og øver på push-ups (på knærne, har ikke sjans til å klare ordentlige), men det går ikke fremover, og teknikken min er virkelig dårlig. Noen tips?

  Klem til deg! 🙂 Ha en gooood adventstid videre!

  • Kamilla K sier:

   Åh, og jeg setter så stor pris på det, så ikke engang tenk på at du gjentar deg 😀 Du skulle bare visst hvor mye det betyr.

   Det første jeg gjorde var å slutte å ta dem på knærne. Heller til en benk, med strak kropp. Da blir det lettere enn om du skulle tatt til bakken, og samtidig får du inn den «ordentlige» bevegelsen. Å ta på knærne blir faktisk ganske annerledes, synes jeg. Så tok jeg til en step-kasse etter det (altså lavere enn en benk) og så var jeg nede på gulvet etterhvert 😉 Men mitt beste tips er i hvert fall å få inn plankeposisjonen (stram rumpa og magen, ikke svai korsryggen) og starte til en forhøyning. Og ikke minst: øveøveøve! 😀 Håper det hjalp noe?!

 4. G sier:

  Fortsett å bable! Jeg ble så
  Glad når jeg innså du hadde et sånt innlegg jeg ikke hadde lest enda!
  Love it:) ha en fin dag!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.