11 november 2014 -- 10:40

Fredrik Gyllensten (min coach) gjentar suksessen med å holde workshop i olympisk vektløfting (rykk og støt). Jeg har tipset dere om det før, og nå er det på tide å gjøre det igjen.  Det har vært fullt hver gang, og jeg har selv trent samtidig som kursene har vært, og sett hvor bra fremgang deltakerne har hatt. Også synes jeg rykk og støt er kule øvelser å mestre!

Denne gangen skal en som heter Atle Bakken være medcoach, og det tror jeg blir veldig bra. Dyktige og dedikerte gutter. Dette for at coachingen skal kunne være så individuell som mulig. Det er begrenset antall plasser, halvparten er allerede tatt.

Praktisk info:

Sted: Magnat Performance Center på Skøyen i Oslo (buss/trikk til Thune, ev. tog til Skøyen)

Dato: lørdag 6 og søndag 7 desember

Tid: 12:00 – 16:00 begge dagene (altså 2×4 timer)

Pris: bestiller dere før førstkommende søndag (16.nov) koster det 2500 kr, etter det er det originalpris på 3500. Og for første gang: uansett når dere bestiller – bruker dere kodeordet «kamillak» får dere 10% rabatt!

Påmelding: send e-post medfullt navn, fødselsdato, adresse, tlf.nr og e-postadressen din, til coach (a) fredrikgyllensten.no. Da får du en faktura. Eventuelt kan du gå inn på facebooksiden hans og betale med en gang, via PayPal.

hjemmesiden til Fredrik kan dere lese hva en rekke tidligere deltakere har sagt om sin erfaring med workshopen.

Fredrik med sinnagrimase og Atle i hvitt – herlige gutter!

Et bilde publisert av Kamilla K (@kamillako) on

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.