2 november 2014 -- 12:19

Litt treningslogging igjen. På én side tenker jeg det er totalt meningsløst med disse innleggene, men jeg har fått så mye glede av å bla tilbake i arkivet og se hva jeg løftet, og ikke minst hva jeg selv følte rundt treningen tidligere, så jeg tenker jeg fortsetter med det. Hovedfokus, etter å ha det gøy med treningen, er maksstyrke i knebøy, benkpress og markløft. Wiho!

Mandag: Beste knebøyøkten jeg noen gang har hatt. Ny 3RM (118 kg) og tangering av persen på 135 kg. Bøy er gøy! Føler jeg begynner å få dreisen på øvelsen nå. Rykk, push-press, rygghev og litt annet smårusk til slutt. Knallfornøyd med økta, digg å starte uken med den følelsen.

44mandag

128 kg på det første bildet, og 135 kg på det andre. Og rosa vektløftersko/bøysko, oktober var jo «rosa måned».

Tirsdag: Hodet var ikke helt med meg inn på Magnat, men benkpress gikk greit likevel. Det er jo en herlig glede i det at vektene som for litt siden var supertunge, kjennes greie nå. Føler ekstra på det i benkpress, ut i fra om jeg trenger noen til å stå i nærheten, eller ei.

Onsdag: Lekeøkt! Så da ble det vektløfting (rykk og støt), det var vel rundt to uker siden sist. Det tok litt tid å komme tilbake i øvelsene synes jeg, men det var gøy å få leke igjen. Prøvde meg på rykk fra heng, det funket bra. Pers i støt ble det også, det var gøy!

44onsdag

Rykk fra heng/bokser, og støtpers. Du vet du har det gøy på trening når du smiler underveis i løftene.

Torsdag: Altså… Trekker tilbake at mandag var tidenes beste bøyøkt, for torsdagens bøyøkt var helt vill! I en egen dimensjon. Skulle ikke engang bøye, haha. Ny 3RM (120 kg!!!), ny 2RM to ganger (127 kg og 128 kg), og ny 1RM (136,5 kg). Sistnevnte satt først på andre forsøk, første ble tyngdepunktet litt for langt foran på, og sånt funker dårlig. Men så gikk det! Etter knebøy ventet markløft, og tror dere ikke det ble ny 5RM (120 kg!) og ny 1RM der da? 160 kg! Åh, treningsglede på så høyt nivå at det sikkert ble hull i skyene.

44torsdag

Fredag: Benkpress: ny 5RM (62,5 kg) og ny 2RM (69 kg). Én rep på 72,5 kg, som er 99% av maksen min. Sånt kan man bli fornøyd av. Lett knebøy, og så prøvde jeg meg litt på sumomarkløft. Foretrekker vanlig mark, men tenker å prøve sumo litt fremover også. Og sååå ble det pers i push-ups, av alle ting. 20 stk. Artig.

Lørdag: Superduperlett økt med rykk, støt og litt frontbøy. Kun for å bevege litt på skrotten, og ikke minst benytte anledningen til å rulle og bruke triggerpunktball. Sistnevnte var det viktigste ved hele økten.

Søndag: Tar turen på trening etterpå, etter noen timer med skolearbeid. Tenker det blir rykk fra heng, støt, rulling og et par mageøvelser. Ingenting tungt, bare for å få et lite avbrekk.

I tillegg har det blitt noen fine gåturer denne uken, både i regn og i oppholdsvær, på asfalt og i skogen. Nå ser jeg frem til en ny uke, timeplanen er rimelig full, men ah, som jeg gleder meg til det meste av det! Heldig med dette livet, gitt. Og i går fikk jeg nytt treningsprogram, så jeg er en smule gira på å komme i gang, fra i morgen av.

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Silje sier:

    jeg digger disse innleggene! treningsgleden skinner så tydelig igjennom, og jeg kjenner meg så igjen i det du beskriver. du motiverer meg i tillegg til å tre ut av komfortsonen, som har ført til at jeg har økt en del i de fleste øvelser den siste tiden. å føle fremgang, og å føle meg sterk er det beste jeg vet! så, tusen takk for god inspirasjon, for meg gir det absolutt mening 😀

    • Kamilla K sier:

      Ååååå, nå smiler jeg bredt her 😀 Tusen, tusen takk, Silje! Treningsglede er bare så fantastisk, jeg digger den følelsen så utrolig mye! 😀 Nå ble jeg gira, på både dine og mine vegne! Knallbra av deg!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.