6 november 2014 -- 8:32

Hei og hå! Det føles så rart, men jeg sitter i treningsklærne nå, og skal snart dra av gårde for dagens økt. Jeg trener på ettermiddagen/kvelden hver hverdag, fordi det er jobb eller skole på dagtid, men i dag er det motsatt. Jeg skal jobbe til ni i kveld, og må derfor snu om på rekkefølgen av ting. For et rutinemenneske som meg, er det å sette ting på prøve. Men om det går bra? Såklart!

Jeg vet det blir dårlig med blogging om dagen, men forhåpentligvis er det en trøst i at jeg har så mye annet som prioriteres i livet, blant annet fine mennesker og studier og andre ting som trolig vil få meg dit jeg ønsker å være. Det betyr mye for meg at en del av dere ikke har gitt meg opp helt, jeg liker bloggingen så godt, og tanken «DET MÅ JEG BLOGGE OM!» detter ned i hodet på meg minst et par ganger daglig. Burde nesten gitt dere tilgang til notatene på iPhonen min, så kunne dere lest alt. Men jeg skal nok klare å forme det om til noen litt mer forståelige innlegg. Ellers tar jeg selvsagt i mot ønskeinnlegg også, hvis noen har ønsker.

IMG_3026

Noe som uansett prioriteres her, er næringsrik mat. For et par uker siden kokte jeg en del liter med kraft, og frøs dem ned i isterningposer. Genialt opplegg, spør dere meg. Har skrevet om kraft HER.

IMG_3035

Funderer på å ta en tur tilbake til London, i januar. Så fort vi landet tenkte jeg «hvor ble denne helgen av?» så da er det jo bare én ting å gjøre: returnere!

IMG_3346

Kaffe og kryssord er en kombinasjon som utgjør en kvalitetstid ingen får ta fra meg. Elsker den avkoblingen.

IMG_3448

Gårsdagens økt ble utført på Olympiatoppen. Med skravling, utveksling av erfaringer osv. osv. tok økten helt latterlig lang tid, men jeg kom meg gjennom. Til slutt! Og jeg fikk løftet med jernskiver for første gang. Artig!

Nei, nå får jeg vel faktisk komme meg av gårde. Før trente jeg jo alltid mellom seks og syv om morgenen, så dette skal gå fint. Ønsker dere en finfin torsdag!

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. Elise sier:

  Må si jeg savner de jevne oppdateringene, men er glad på dine vegne for at livet er så innholdsrikt at du ikke nødvendigvis alltid rekker det. Blir alltid glad når du har postet noe nytt. Ha en fabelaktig torsdag 🙂

  • Kamilla K sier:

   Jeg savner dem selv, og jeg savner å kunne «levere» dem. Så jeg håper jeg får til å være tilbake snart 🙂 Blitt en del forandringer i timeplanen etter sommeren, så har liksom ikke fått inn den gode rutinen jeg hadde på å sette av skrivetid, som jeg hadde tidligere.
   Takk for gode ord, Elise! 🙂

 2. Helene S sier:

  Leste denne artikkelen og tenkte paa deg: http://artikkel.ut.no/ut/hvorfor-er-oslomarka-sa-hoyt-elsket_-1.12022667
  (baade naar det gjelder tur, og fine Marka-bilder). 🙂

  • Kamilla K sier:

   Åååå, den likte jeg veldig godt! Takk for at du delte, Helene! 😀 «Skal du bli kjent med Oslo må du ut i skogen.» Du har vel skjønt at jeg er svært evig i dette 😀
   God fredag til deg!

 3. Marie sier:

  Haha, skjønner deg veldig godt! Liker å ha dagen slik jeg alltid gjør det, jeg også 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.