29 november 2014 -- 22:01

Er det flere som bruker Dropbox? Jeg har vært flittig bruker av tjenesten i mange år, og synes det hele er genialt. Spesielt når det bare kan være en mappe på macen, så jeg ikke trenger logge inn noe sted. Teknologien kan være en snasen greie. Med ujevne mellomrom rydder jeg opp i mappene mine der, både for plassens skyld, men også for å ha en viss oversikt. Alle dokumenter i forbindelse med bacheloroppgaven trenger jo ikke ligge der, for eksempel. MEN noe jeg er veldig glad for at er der, er mappen Ingrid og jeg deler, med turbilder. Har ikke fått lagt inn halvparten engang, men likevel er det mange fine turer som er dokumentert der.

En ekstra fin en, var en tur i sommer, til Barlindåsen. Åh, se så frodig natur! På 1-2-3 har det blitt så grått. Okei, så var det helt fantastiske høstfarger i mellomtiden da. Spent på å se hva vinteren byr på. Og helt ærlig så gleder jeg meg til det blir grønt igjen. I hvert fall i Oslo. Fjellet kan gjerne få ha vinter en god stund.

IMG_8151

IMG_8155

IMG_8163

IMG_8165

IMG_8170

IMG_8183

IMG_8204

Dette har jeg som bakgrunn på iPhonen min. Det symboliserer så mye godt for meg. Natur, vennskap, omsorg, sjelero, balanse, glede. Sånt jeg liker å få «slengt i trynet» når jeg ser på telefonen.

Ah, det er herlig å mimre sånn, når minnene er så gode. Jeg husker ikke hva vi pratet om på den turen, men samtalene våre er alltid så gode og nyttige, vi lærer av hverandre, vi deler, vi reflekterer, og vi ler. Livet.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.