25 november 2014 -- 21:04

Tidlig i sommer dabbet matlysten og dermed også matinspirasjonen en del. Uten at jeg har tenkt nevneverdig over det, har det holdt seg ganske labert på den fronten siden, noe en kan se ut i fra at det er lenge siden forrige matinspirasjonsinnlegg. Jeg synes det er så hyggelig å stå på kjøkkenet og kokkelere, så i takt med målene jeg har satt meg for resten av året, har jeg planer om å LAGE litt mer mat fremover. Det går stort sett i egg, kjøttdeig, grønnsaker, gresk yoghurt, frukt, nøtter, melk, kraft og skinke. Da snakker vi flere måneder med den kosten. Godt og næringsrikt, men det gir ikke den samme matgleden jeg tidligere satte pris på. Så for å gi både dere og meg litt inspirasjon, bladde jeg i mitt eget arkiv, og trekker frem noen tidligere godsaker.

Bananbrød! Har dere smakt det? Jeg har lagt ut oppskrift her, det er ordentlige godsaker.

Kulturmjølk og bær. Dette var favoritten min i hele sommer – hvorfor sluttet jeg med det? Rett inn på handlelisten.

Pannekaker – oppskrift her. En sikker vinner.

Pulled pork, søtpotetfries, asparges, minitomater og ovnsbakt rødløk. DETTE er godsaker, det.

Mandelsmør. Herlighet, det er det flere måneder siden jeg har laget. Har dere smakt? Helt sprøtt hvordan noe så enkelt kan smake så godt. Har fått flere venner til å lage – alle blir hekta.

Paprika med avokado og egg, pluss macadamianøtter. Nå sikler jeg nesten.

Slike enkle, men o-så-apetittvekkende danderinger av enkle og gode råvarer.

Å, nå var det mye jeg fikk lyst på. Spesielt mandelsmør. Og kulturmjølk. Og bananbrød. Og pulled pork! Mat<3 Sjekk gjerne ut matkategorien for drøssevis med matinnlegg, hvis du vil ha mer inspirasjon.

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
  1. digger mat-innleggene dine ;D

  2. Oh, de pannekakene må testes 🙂 -Og jeg må lage mandelsmør igjen, er aaaltfor lenge siden sist. -Tusen takk for inspirasjon, var visst flere som trengte det 😉

  3. Christine sier:

    Så mye godt! Jeg skal kikke ekstra nøye på matinnleggene dine når jeg skal lage handleliste i helgen, det er helt sikkert!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.