20 november 2014 -- 8:46

Hei og hå! Jeg sitter her og nyter dagens første kaffekopp. Sov til ti over halv åtte, og jeg skulle ønske jeg kunne si jeg har sovet godt, men nei. Jeg er så bortsjemt med god søvn, så én natt gjør ikke store forskjellen fra eller til. Var hos fysio i går, for å sjekke at alt er som det skal, og jeg føler meg fortsatt mørbanket på siden av øvre rygg. Kjente det hver gang jeg snudde meg i natt, bah! Jeg er så kilen på ryggen, så presser han for lett, blir jeg bare liggende og sprelle og gapskratte. Haha, kanskje ikke den typiske fysiopasienten, men jeg tenker det er bedre å være forebyggende. Ser ganske mange som drøyer lenge før de gjør noe, og den tålmodigheten de da må finne frem, mens de gjør alternativer for det de egentlig ønsker… Nei, det orker jeg ikke tanken på.

Treningen går virkelig bra nå, og jeg koser meg så mye med det! Og dere – jeg har meldt meg på styrkeløftkonkurranse! Ler litt bare jeg skriver det, for i hodet mitt er jeg så langt i fra «idrett», «konkurranse» og alt slikt. Men jeg er i hvert fall innmeldt i klubb, har skrevet under på antidopingkontrakt, fått løftelisens, og i det hele tatt. Skal løfte klassisk/utstyrsfritt, for de som måtte lure. Og oppkjøring til stevne og slikt, det har jeg ikke tenkt til å drive med, utover den treningen jeg allerede gjør. Fredrik legger heller opp til at jeg følger den programfasen jeg holder på med nå, og så reduserer vi mengden noe samme uken som stevnet er. Da tenker jeg at jeg får kost meg med trening, og at stevnet ikke blir noe for seriøst. Så får vi se! Jeg holder dere selvsagt oppdatert.

finfinfinuke

1) Tenk at det var i år jeg klarte min første ordentlige push-up. I går tok jeg med 20 kg-skive på ryggen, woho! 2) Sumomarkløft er så uvant, men det er litt digg med kortere løftevei, så prøver det ut litt nå, for å se om jeg får teken på det. Her fra tirsdagsøkten, med 136 kg. 3) Hihi, se hvem jeg var med i går, a. 4) Altså… Smelt! 5) Kristin og jeg gikk på skogstur i går. Finnes det bedre sjeleterapi?! Trukke det! 6) Bøy er gøy! 130 kg her, tok to repetisjoner med det på mandag. Liker at bøyskoene mine matcher skivene, det er sånt jeg setter pris på, haha. Så ser man Fredrik gjemme seg bak stolpen, mens han studerer utførelsen.

NÅ, dere. Nå må jeg gjøre skolearbeid! Jeg misliker virkelig å si det, men jeg henger litt bak planen. Planen min var riktignok å ligge langt foran, så jeg ligger fortsatt ikke dårlig an, men jeg liker heller ikke å måtte justere den planen jeg har laget for meg selv. Samtidig – jeg har prioritert ting som har gjort meg glad, så da er det innafor.

God torsdag!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.