17 november 2014 -- 6:20

Jeg føler meg i skikkelig Kamilla-modus nå. Typ alle motivasjonsbilder og sitater, samlet i én stor boble, med troen på at jeg kan klare alt, og at jeg må følge drømmene mine og alt sånt. Skikkelig gira, med andre ord. Jeg elsker å føle meg som dette. Og den takknemligheten jeg føler, for å få lov til å leve dette livet. Det er jo bare flaks at dette ble meg! Føler jeg skylder alle som ikke har det bra, å gjøre det beste ut av de mulighetene jeg får. Stusser stadig vekk over at flere ikke tenker slik, men jeg har lært av Tor-Arne å tenke «vis forståelse». Den bruker jeg ganske ofte, som regel flere ganger om dagen. For jeg har skjønt at mange har vanskelige liv. Enten det er med venner, familie, kjærester, på skole eller jobb, økonomisk, eller noe annet. Ikke minst er det mange som har vanskelige forhold til seg selv. Til sitt eget hode, sine egne tanker. Og med helsa. Der har jeg vært heldig, det merker jeg mer og mer. Det er så mye vi ikke ser.

Det å vise forståelse trenger ikke nødvendigvis rettferdiggjøre det andre gjør, eller hvordan andre behandler hverandre, men jeg tenker at når det gjelder de rundt meg i hverdagen, så handler det om at de går gjennom ting som kanskje ikke er så lett å prate om, eller kanskje de ikke ønsker det, men trenger en som står ved siden av dem, og rett og slett gjør at de føler seg mindre alene. Ensomhet er trolig den verste følelsen jeg vet om. Jeg liker å ha tid for meg selv, jeg liker å sette av timer til å være alene. Men for meg er ikke det likt som å føle ensomhet – den følelsen av å virkelig være alene, og føle seg så langt borte fra alle andre, selv om man kanskje er midt blant dem.

Ah, vi mennesker er noen interessante skapninger. Jeg håper å få spre masse glede denne uken. Sette smil på ansikter, gi gode klemmer, lytte, prestere og være en god versjon av meg selv. Føle meg bra. Hver dag kan være den dagen som forandrer ting, til det bedre, for en annen, jeg synes det er så godt å tenke på.

IMG_3716

IMG_3718

IMG_3719

IMG_3725

Noen fredelige bilder fra helgeturen jeg gikk med Hilde og Zico (voffs). Den balansen jeg føler i kropp og sinn etter å ha gått tur i flere timer, og fått pratet om både tunge og lette ting… Helt herlig!

Ha en fin mandag, dere! Håper dere får laget en god uke for dere selv.

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
 1. Thea sier:

  Godt skrevet, og absolutt noe å tenke på! Jeg tar med selv i å altfor ofte bare tenke at folk bare må ta seg sammen. Bare fikse det som er problemet og komme seg videre. Fordi jeg er sånn selv. Alt går over, og uansett hvor kjipt jeg har hatt det har jeg ALLTID tenkt at det går over. For det gjør det, ingenting varer evig på godt og vondt. Men alle er nok ikke skrudd sammen på den måten.. Men jeg tror samtidig at mange bruker for mye tid på å skape egen ulykke, fremfor egen lykke. Ting skjer, og det meste vi møter på er tilfeldigheter – men grunnleggende velger vi vår egen vei. Ja vel, hvis du kun omgås folk som doper seg, da er det dumt at det er dine venner, men du kan jo velge annerledes. If you see my point? Det er ganske klisje å si, men jeg er nok en ganske sterk person, og en svakhet ved det er at det er vanskelig å tro på at andre ikke bare kan «step up the game». Jeg mener ikke at vi alle skal gå rundt å late som alt er greit hvis det ikke er det, men man må lære seg å enten leve med de problemene man har, eller gjøre noe med dem. Sikkert lettere sagt enn gjort…
  Jeg gikk tur i morges, og oh my, jeg har savnet den følelsen!! Heretter skal jeg presse inn en tur på enten morgenen eller kvelden. Det er medisin på resept å gå en tur alene, og la tankene fare til akkurat det man vil <3 Besserwisseren i meg syns at alle burde trene og gå tur, fordi det er så forbanna bra for oss alle!!! Kjenner jeg har for mye energi og for mye meninger nå, så jeg runder av jeg 🙂
  Ha en superfantastisk dag, Kamilla!

 2. Silje sier:

  Jeg er litt uenig i forrige kommentar, og tror det kan være uheldig å utgå fra sine egne tanker, følelser og evner når man skal enten føle med eller kritisere andres situasjoner og valg. Lar det være med det 🙂

  Syns dette utdraget var så innmari fint: » (…) jeg tenker at når det gjelder de rundt meg i hverdagen, så handler det om at de går gjennom ting som kanskje ikke er så lett å prate om, eller kanskje de ikke ønsker det, men trenger en som står ved siden av dem, og rett og slett gjør at de føler seg mindre alene» å være i stand til å gjøre det er en fantastisk kvalitet!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.