3 november 2014 -- 6:30

Fra fredag passet jeg den vakre lille igjen, og på lørdag dro jeg frem kameraet. Gjett hvem som likte det! Sikkert fordi det var noe nytt, og fokuslyset var interessant, men det var i hvert fall ordentlig artig å ta bilder av ham. Jeg fikk leke med fotohobbyen min, og han fikk vise frem sin artige karakter. De øynene, de labbene, den pelsen…

Ble så fornøyd med bildene, så tenkte jeg kunne dele dem med dere. Har et par blinkskudd fra forrige gang også, det ene vurderer jeg å bestille til å ha på veggen. Og det kommer fra en som er meget kresen på slikt.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Haha, morsom skrue, han der. Rasen heter for øvrig eurasier. De blir noen robuste skapninger, perfekt selskap for lange turer i fjell og mark. Enn så lenge får det holde med korte turer, lek og kosebamsetilværelse.

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. stine sier:

  For en nydelig hund! Møtte en helt lik i sofienbergparken når jeg gikk tur med min hund, som er en toy pomeranian. De var så søte når de sto å hilste, en gigantisk bamse og min lille hårball, haha!

 2. Vilde sier:

  For en søt sak! Gleder meg til dagen jeg kjøper meg en toller (nova scotia duck tolling retriever, heter de egentlig). Har hatt lyst på en i flere år allerede!

 3. Idadida sier:

  Å herregud!!!! Jeg tror jeg dåner! 🙂 For noen deilige bilder du har tatt av lekkerbisken. Flott hund!

 4. Tina sier:

  Å, så nydelig 🙂 Pelsen ser så god ut!

 5. Tonekb sier:

  Ååååååhhh! Såå fin han er! Jeg vil kose med han!

 6. Alexandra sier:

  Å, herregud, jeg tror jeg er i ferd med å ta kvelden av søthet! Det blikket! Og de labbene, han er til å spise opp.

 7. Synne sier:

  Herlighet, så søt han er!

 8. Marte sier:

  Ah, jeg blir såå «valpesjuk»! En vakker dag skal jeg ha hund igjen:)

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.